Grappig, slim of sexy? De perfecte Halloween kostuums voor singles

De perfecte Halloween kostuums voor singles

Halloweenflirt

Halloween feesten zijn altijd een geschikte plek om te flirten. Het dragen van een kostuum verlaagt de remmingen en geeft singles de kans om een andere kant van zichzelf te laten zien. Zo kan een kostuum bijvoorbeeld goed als ijsbreker voor conversaties dienen.

Veel vrouwen zoeken een kostuum uit waarvan ze denken dat mannen deze sexy vinden. Mannen daarentegen letten niet zo op wat vrouwen van hun kostuum vinden, maar ze willen er wel cool uitzien. De volgende drie kostuumsoorten werken goed voor zowel vrijgezelle mannen als vrouwen.

Grappige Halloween kostuums voor singles

Grappige kostuums doen het altijd goed. Humor is sexy en maakt het gemakkelijker om een gesprek te beginnen, te lachen en het ijs te breken. Het enige wat je voor dit kostuum nodig hebt is een stuk karton, een schaar en wat verf. Knip het karton in de vorm van een smartphone en knip een vierkant uit waar de profielfoto zou moeten staan. Voeg het Tinder logo, een gebruikersnaam, het beruchte rode kruis en groene hartje toe aan je kostuum… en klaar is Kees! Dit kostuum is sexy, grappig en laat duidelijk zien dat de drager ervan single is.

Sexy Halloween kostuums voor singles

Seksy kostuums zijn uiteraard een perfect lokmiddel om mannen aan te trekken, maar wees voorzichtig: een sexy kostuum kan er gemakkelijk te sletterig uit zien, vooral na een nachtje doorzakken. Sexy = kort. Dit is niet erg praktisch als het koud is met Halloween. Uiteraard heb je klassiekers zoals sexy zuster, sexy vampier, sexy heks en playboy bunny, maar er zijn ook modernere thema’s die in sexy kostuums veranderd kunnen worden. Bijvoorbeeld Sexy Miley Cyrus (in een teddybeerkostuum of een wit vest, terwijl je een sloopkogel draagt). Daarnaast kunnen fans van TV-series zich bijvoorbeeld verkleden als hun favoriete karakter zoals Daenerys Targaryen uit Game of Thrones (inclusief blonde pruik). Of, als je voor een Hollywood-look gaat, dan kun je jezelf met flink wat groene bodypaint veranderen in Gamora uit Guardians of the Galaxy.

Slimme Halloween kostuums voor Singles

In The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy klikt het tussen Arthur Dent en de vrouw van zijn dromen, Tricia McMillan, doordat zij gekleed gaat in een Charles Darwin kostuum. Slimme kostuums kunnen echter riskant zijn: wat als niemand door heeft wat of wie je moet voorstellen? Idealiter weet iemand dat je gekomen bent als een figuur uit Orange is the New Black, omdat hij of zij de serie ook erg tof vindt. Of de persoon is trots op het feit dat hij of zij door heeft dat je gekleed bent als Groot in plaats van een boom. Maar zelfs al herkent niemand dat je 404 Error kostuum refereert aan de het HTTP-bericht, wellicht knopen ze daarom juist een gesprek met je aan, met de vraag wat je kostuum nu precies moet voorstellen.

 

Tekening: ©Jelena Stellaard

Onze aanbevelingen: