Gespecialiseerde Dating

Gespecialiseerde Datingsites bieden diensten voor verschillende, uiteenlopende niches, zoals bijvoorbeeld: wandeldating, gehandicapten dating, maatje-meer dating, etc. Hier vinden mensen die op zoek zijn naar een specifieke datingsite wat het best bij ze past. Hier vind je mensen die naar het zelfde op zoek zijn als jij. Gespecialiseerde datingsites kunnen ook worden gecombineerd met algemene datingsites.

1 - 4 van 4 resultaten

8
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: DeWandeldate biedt de perfecte combinatie voor singles van alle leeftijden die graag een partner vinden die ook van wandelen houdt. De website biedt daarvoor een nieuwe manier van daten aan: Wandeldaten! Wandeldaten is... (read more)
Datingsite categorie: Gespecialiseerde Dating, Wandeldating
Prijsklasse: Laag
Tijd nodig om te registreren: 1-10 minuten

8
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.
Datingsite categorie: Algemeen, Gespecialiseerde Dating, Matchmaking, Mobile Dating, Senioren Dating, Religieus daten
Prijsklasse: Middel
Tijd nodig om te registreren: 1-10 minuten

8
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: GayPARSHIP is een goede datingsite voor hoogopgeleide homoseksuele mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Gay Parship is onderdeel van Parship; een van de grootste internationale matchmakingsites.
Datingsite categorie: Algemeen, Gay en Bi Dating, Gespecialiseerde Dating, Matchmaking, Mobile Dating
Prijsklasse: Laag
Tijd nodig om te registreren: 30-45 min

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.
Datingsite categorie: Algemeen, Gespecialiseerde Dating, Contactadvertenties, Matchmaking, Mobile Dating, Religieus daten
Prijsklasse: Laag
Tijd nodig om te registreren: 1-10 minuten