Pepper.nl opzeggen

Psst: BeNaughty is super hot deze week. Neem een kijkje!


Review (Pepper.nl)

Zo zeg je op bij Pepper.nl

Heb je een aardige dame of heer op Pepper.nl of in het dagelijks leven ontmoet en heb je daarom Pepper.nl niet meer nodig? Van harte gefeliciteerd en veel succes met je date of partner!

Heb je daarentegen niemand gevonden, ben je niet tevreden of wil je om een andere reden opzeggen bij Pepper.nl, dan vinden wij dat erg jammer. Je hoeft datingsites daarom echter niet allemaal af te schrijven. Er bestaan veel verschillende soorten online dating sites en ze zijn allemaal erg verschillend van elkaar. Wellicht heb je de dating site die het best bij je past nog niet gevonden.

Tip: werp een blik in de lijst met de beste datingsites en test een of meerdere van de andere dating sites uit.

Hieronder vind je in een paar stappen uiteengezet hoe je jouw betaalde lidmaatschap bij Pepper.nl kunt opzeggen:

 • Log in bij Pepper.nl.
 • Klik rechtsboven op je naam.
 • Kies "instellingen", en vervolgens "account".
 • Vul je wachtwoord in.
 • Klik op "Verwijder mijn account".
 • Je account wordt vervolgens verwijderd.

Wanneer je een Full Membership hebt gekocht via de iOS Pepper App, moet je het abonnement zelf stoppen via je iTunes account. Dat gaat zo: ga naar de app store via je iPhone. Klik onderaan op "Uitgelicht". Scroll naar beneden en druk links beneden op "Apple ID". Druk vervolgens op "Toon Apple ID". Voer je wachtwoord in en druk op "OK". Je bent nu op jouw accountpagina. Scrol en druk op "Beheer abonnementen voor apps". Druk op het abonnement voor de Pepper App. Zet de automatische verlenging uit.

NB: opzeggingsmanieren, net als prijzen en datingsites zelf, zijn vaak aan verandering onderhevig.

Wil je je account bij Pepper.nl wissen?

Heb je geen betaald lidmaatschap (meer) en wil je je profiel van Pepper.nl verwijderen? Volg dan de volgende stappen:

 • Log in op Pepper.nl.
 • Klik rechtsboven op je naam.
 • Kies "instellingen", en daarna "account".
 • Vul je wachtwoord in.
 • Kies "Verwijder mijn account".

Zo neem je contact op met de klantenservice

Heb je andere vragen over je Pepper.nl-lidmaatschap? Neem dan contact op met de klantenservice van Pepper.nl. Dit kan met de volgende informatie:

Stuur een e-mail naar support@pepper.nl

Productinformatie: 
Pepper.nl / Review
7

Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.


In het kort

Product: Pepper.nl - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 7 / 10

Further Articles

Title: Pepper.nl opzeggen

Product: : Pepper.nl - Review

Inloggen op Pepper.nl Bij Pepper.nl en op dating sites in het algemeen moet je uitkijken dat je niet zonder het te willen een nieuw account creëert in plaats van dat je inlogt. Het is daarom van... (read more)

Wat zijn de kosten van Pepper.nl? Denk je erover om Pepper.nl te gebruiken, maar vraag je jezelf af wat de kosten zijn? Dan kun je hier een lijst met de prijzen voor Pepper.nl abonnementen vinden:... (read more)

Wat is er allemaal bij Pepper.nl gratis en waarvoor heb ik een betaald abonnement nodig? Bij Pepper.nl kun je jezelf gratis inschrijven, maar niet van alle beschikbare functies gebruik maken. Om... (read more)