be2 Kosten


Review (be2.nl)

Wat zijn de prijzen van be2?

Ben je er over na aan het denken om be2 te gebruiken, maar vraag je jezelf af wat de kosten zijn? Dan kun je hier een lijst vinden van de prijzen voor een be2 abonnement:

  • 3 Maanden Premiumlidmaatschap: 149,70 Euro
  • 6 Maanden Premiumlidmaatschap: 149,40 Euro
  • 12 Maanden Premiumlidmaatschap: 190,80 Euro

NB: Bovenstaande bedragen kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Wat als ik verder nog vragen heb over be2 kosten?

Heb je vragen over be2 kosten of over het be2-lidmaatschap? Neem dan contact op met de klantenservice.

Stuur een e-mail naar klantenservice@be2.nl

Productinformatie: 
be2.nl / Review
8

Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.


In het kort

Product: be2.nl - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 8 / 10

Further Articles

Title: be2 Kosten

Product: : be2.nl - Review

Wil het opzeggen bij be2 niet goed lukken? Heb je iemand op be2 of in het echte leven leren kennen en ben je daarom klaar met be2? Gefeliciteerd en veel plezier in de toekomst met je date of... (read more)

Inloggen op be2 Op be2 en de meeste andere online datingsites dien je uit te kijken dat je niet per ongeluk een nieuw account aanmaakt in plaats van in te loggen. Het is dus van belang dat je op de... (read more)

Wat is er bij be2 gratis en waarvoor heb ik een betaald abonnement nodig? Bij be2 kun je jezelf gratis aanmelden, maar niet alle functies gebruiken. Om deze opties te gebruiken moet je een betaald... (read more)

Matchmaker be2 is een bekende speler op de Nederlandse online datingmarkt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze vaste relatie. Het matchmaking algoritme van be2 zorgt ervoor dat je zelf... (read more)