Christendating in Almelo

Almelo heeft 72725 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Daarom is het aan te raden om naastje geloofsgemeente ook op christelijke dating sites een kijkje te nemen en zo je zoekradius uit te breiden voor christendating in Almelo.

Test het zelf en meld je aan op een of meerdere van de christelijke online dating sites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Almelo *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Almelo *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Almelo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Stel je voor, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Almelo, je weet echter niet zo goed wat voor activiteiten je kunt plannen voor je eerste afspraakje. In de volgende alinea's staan enkele suggesties voor een leuke (christelijke) date in Almelo.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Je kunt ook overdag een leuk afspraakje hebben. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld samen naar Stadsmuseum Almelo gaan, slenteren in het P.M. Rogmanspark, of (misschien afhangend van jullie geloof) de Grote Kerk bekijken.
  • Wil je toch eerder na 18 uur afspreken, dan kunnen jullie een lekkere maaltijd genieten bij Dock-19 (Haven Noordzijde 19) of Taveerne Het Wetshuys (Grotestraat 80) en vervolgens een romantische film zien bij Movie Unlimited. Als je besluit een film te zien, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al wat met elkaar hebben kunnen kletsen, want in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Veel succes met christendating in Almelo!