Christelijke datingsite

Ben je op zoek naar een christelijke partner of vriend(in), die jouw waarden en geloofsovertuiging deelt, maar kun je niemand in jouw directe omgeving vinden die aan jouw verwachtingen voldoet? Probeer dan eens een christelijke datingsite uit. Met christelijke datingsites vind je gelijkgezinden uit het hele land en zelfs de hele wereld. Zo vergroot je jouw zoekregio aanzienlijk en hiermee ook de kans om iemand te vinden die volledig in je straatje past.

Test het zelf en meld je aan bij een of meerdere van de christelijke datingsites hieronder

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Op een aantal van de christelijke datingsites kun je in je zoekopdracht aangeven wat voor geloof de persoon die je zoekt moet hebben. Dit is handig als je bijvoorbeeld alleen evangelische of hervormde christenen wilt leren kennen, omdat die beter bij jouw persoonlijke overtuiging passen dan bijvoorbeeld een praktiserend Katholiek.

Op christelijke datingsites wordt over het algemeen hard opgetreden tegen schuttingtaal en seksuele toespelingen. Profielen, foto’s en teksten worden streng gecontroleerd. Ook zoeken meer dan op andere datingsites mensen naar vriendschappen in plaats van alleen een vaste relatie. Sommige christelijke datingsites laten ook mensen toe die niet per se het christelijke geloof aanhangen, maar wel op zoek zijn naar een serieuze datingsite die vanwege de eerder genoemde criteria voor veel van deze mensen prettiger aanvoelt en hen een veilig gevoel geeft.

Geïnteresseerd? Word dan lid bij een van bovenstaande christelijke datingsites.

Onderwerpen die u kunnen interesseren: