Daten

Daten is leuk! Heb je nog geen geschikt persoon ontmoet om mee te daten? Registreer je dan bij een van de volgende dating sites. Een groot deel van de vrijgezellen in Nederland zijn lid van een of meerdere van onderstaande online datingsites, omdat ook zij op zoek zijn naar leuke mensen om mee te daten.

Meld je daarom aan bij een of meerdere van onderstaande datingsites en kom in contact met aantrekkelijke singles

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn een paar korte tips die je kunnen helpen om m.b.v. een datingsite een gezellige date te vinden:

  • Zet een aantrekkelijke foto op je profiel. Bij voorkeur eentje die in de (zonnige) buitenlucht genomen is en waarop je vrolijk en levendig overkomt. (Protip: een uur voor zonsondergang zorgt voor het mooiste licht voor foto’s.)  Maak asjeblieft geen foto's met je computer- of laptopcamera. Deze zijn vaak niet erg geschikt voor profielfoto’s omdat er geen flitsmogelijkheid is en je huid een bleke (doodse) kleur krijgt door het beeldschermlicht. Ook is het lastig een foto te nemen in een andere houding dan zittend voor de computer. Niet echt dynamisch en levendig…
  • Steek genoeg moeite in je profielteksten en (chat)berichten aan potentiële dates. Als je iemand in de kroeg wilt versieren moet je ook moeite doen. Zo ook online. In de opsomming hieronder vind je een paar voorbeelden van een leuke profieltekst en bericht:
    • "Dag, ik ben Dirk83 en ben een 32 jarige single uit Veendam. Ik ben dol op volleybal, speel graag piano en heb een tweetal lieve honden thuis. Ik hou erg van dansen dus in het weekend kun je me vaak in het lokale danscafé te vinden. Door de week werk ik als marketing manager. Ik heb een fijn leven, maar ben op zoek naar iemand met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Ik zoek daarom een vrolijke (ietwat temperamentvolle) vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven opfleurt met haar aanwezigheid."
    • Hoi Joost1981, ik vind jouw profiel erg tof! Vooral omdat je schrijft dat je houdt van Folk, documentaires en science fiction boeken. Dat doe ik ook!  Ik ben dol op Fairport Convention. Wat is jouw lievelingsband? Groetjes, Lisette<3
    • Nog een laatste tip: Kijk je schrijfsels na alsof het sollicitatiebrieven zijn. Ernstige spelfouten en gebrekkig leestekengebruik zijn grote afknappers en schrikken je potentiële dates onnodig af.

Veel succes met daten!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: