Daten in Rotterdam

Daten in Rotterdam (provincie Zuid-Holland) is heel erg leuk als je een leuke date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen cool persoon leren kennen om te daten? Schrijf je dan in bij meerdere van de volgende datingsites. Rotterdam heeft 598199 inwoners en een omvangrijk deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van de volgende dating sites lid, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een coole date.

Zet daarom de volgende stap, word lid registreer jezelf zodat je succesvol kunt gaan daten in Rotterdam

23.000 leden in Rotterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

23.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

21.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

39.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

25.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

9.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

14.000 leden in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

32.000 leden in Rotterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele suggesties die je kunnen helpen om via een dating site een leuke date te vinden:

 • Zorg voor een passende profiel foto. Het liefst eentje die op een zonnige dag is genomen en waarop je blij en energiek overkomt. Vermijd het maken van foto's met je computer- of laptop-webcam. Deze zijn vaak niet erg geschikt voor profielfoto's.
 • Doe je best op je profiel teksten en boodschappen aan potentiële dates. In de volgende alinea's vind je een paar voorbeelden van potentieel succesvolle profiel teksten en boodschappen:
 • "Dag, ik ben Charles en ben een 41 jarige vrijgezel uit Rotterdam. Ik hou van honkbal, speel
  Autoharp en heb een aantal katten thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend ben ik veelal in Hollywood Music Hall. Ik ben Telefoniste. Ik heb een aangenaam leven, maar zoek een vrouw met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven verlicht met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg leuk! Vooral omdat je houdt van Elektronische muziek, romantische komedies en horrorverhalen. Dat klopt precies met mij! Wat is je lievelingsband? Groetjes, Romy83
 • Nog een tip: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Buitensporige spelfouten en gebrekkig leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei bereid om te daten in Rotterdam of omstreken, dan hebben jullie misschien iets aan deze suggesties:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in Diergaarde Blijdorp, het Boijmans Van Beuningen Museum of een romantische wandeling maken in Het Park.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje pakken in Las Palmas
   (Wilhelminakade 330) of iets lekkers eten in Shabu Shabu
   (Westblaak 82).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Pathé Schouwburgplein of een show bekijken in het Luxor Theater.

  Wij wensen jullie veel plezier met daten in Rotterdam!