Ondeugend-daten - Review

Psst: BeNaughty is super hot deze week. Neem een kijkje!

Ondeugend-daten
Prijsklasse: 
Laag
Doelgroep: 
25-35 jaar
35-45 jaar
45-55 jaar
Tijd nodig om te registreren: 
1-10 minuten
Algemene beoordeling: 
7

Samenvatting Ondeugend-daten

Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Beoordeling Ondeugend-daten

Aantal gebruikers in Nederland: 
250 000
Beoordeling communicatiefuncties: 
7
Beoordeling zoekfuncties: 
7
Beoordeling gebruiksgemak: 
7
Beoordeling gratis functies: 
8

Succestip

 • Je kunt gebruik maken van standaard teksten in plaats van het sturen van persoonlijke berichten. Echter raden wij aan om een persoonlijk bericht te sturen omdat hierop eerder geantwoord wordt.
 • Helaas kun je als gratis lid alleen standaard berichten versturen. Ook chatten kan alleen als VIP, dus raden wij je aan om in ieder geval 14 dagen VIP te worden wil je in contact kunnen komen met potentiële dates.
 • Plaats een sexy foto van jezelf maar wees eerlijk en doe je niet mooier/knapper voor dan je bent. Dit kan alleen fout gaan als je date je uiteindelijk te zien krijgt.

Over Ondeugend-daten

Ondeugend-daten.nl op het eerste gezicht:

Registreren bij ondeugend-daten.nl gaat snel en gemakkelijk. In het registratie formulier vul je een profielnaam in samen met je e-mailadres en je geslacht, (ook stellen kunnen zich inschrijven op ondeugend-daten.nl). Vervolgens geef je aan waarnaar je zoekt: een man, vrouw, of stel (m/v, m/m of v/v).

Na de initiële registratie moet je nog een aantal basisgegevens invullen zoals een wachtwoord, geboortedatum en woonplaats en een aantal eigenschappen zoals geaardheid, gewenst contact en uiterlijk. De volgende twee stappen zijn optioneel: een foto uploaden en een omschrijving van jezelf invullen. De foto kun je via je computer, webcam of facebook account uploaden.

Als laatste stap bevestig je jouw inschrijving via een aangegeven link in een e-mail die je hiervoor ontvangt.

Vervolgens kom je op je profielpagina. Daar zie je de nieuwste foto’s, wie het laatst online was/is en nieuwe leden. Ook zie je of je nieuwe berichten hebt, hoever je je profiel hebt ingevuld en hoeveel procent je nog te gaan hebt, bezoekhistorie en meer.

Onderaan de pagina verschijnen chat schermpjes en rechtsboven kun je aangeven wat je chat status is.

De site ziet er over het algemeen overzichtelijk uit en na wat rondkijken krijg je ook door hoe alles in elkaar zit.

Wat kun je wel en niet als gratis lid?

Gratis lid:

 • Profiel aanmaken
 • Profielen van anderen bekijken
 • Foto’s plaatsen
 • Alleen hoofdfoto’s bekijken
 • Knipogen
 • Standaard berichten sturen

Premium Lid:

 • Al het bovenstaande
 • Alle foto’s bekijken
 • Berichten lezen
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten

De kosten per dag zijn 10 Credits voor toegang tot de VIP functies.

Betaalde lidmaatschappen worden automatisch verlengd mits je niet tijdig opzegt. Dit geldt ook voor een VIP lidmaatschap (met Credits).

Betaalmethodes:

 • SEPA Machtiging
 • iDeal
 • CreditCard
 • Bankoverschrijving
 • Contante betaling

Speciale functies: FotoZapper en chat

FotoZapper

 Met de FotoZapper krijg je een aantal foto’s achter elkaar te zien en kun je bij elke foto aangeven of je het iets vind door “Ja”, “Misschien” of “Nee” aan te klikken. Als iemand je foto (misschien) leuk vindt krijg je hier een bericht over. Een leuke en snelle manier om alvast een voorselectie van potentiële dates te maken.

Chatten

Nadat je bent ingelogd zie je onderaan een balk waarin chat schermpjes verschijnen wanneer iemand je een chatbericht stuurt. Zo kun je met meerdere mensen tegelijk privé-chatten. Elke keer wanneer je een nieuw chatbericht (en ook gewoon bericht overigens) ontvangt, dan krijg je een geluidje te horen.

Als (vooral vrouwelijk) lid kan het vervelend zijn om continu van vele leden tegelijk chatberichtjes te ontvangen. Het kan gebeuren dat je je hierdoor opgejaagd voelt. Vooral als het er 8 tegelijk zijn.

Gelukkig kun je aangeven dat je “afwezig” of “bezet” bent en kun je de chatfunctie ook volledig uitschakelen. Ook kun je de notificatie geluiden van de chatfunctie uitzetten zodat je niet telkens geluiden te horen krijgt wanneer iemand je een chatberichtje stuurt.

Ook bij de gewone berichten kun je verschillende instellingen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je alleen berichten wilt ontvangen van je favorieten.

Zoeken en matching

Als gratis lid kun je zoeken op waarop je zoekt (man, vrouw, stel), geaardheid, gewenst contact (vaste relatie, date, spannend contact etc.), leeftijd, op leden met foto, leden die online zijn, en op zoekgebied.

Als VIP kun je uitgebreid zoeken op uiterlijk, trefwoord, gebruikersnaam, burgerlijke staat, educatie, afkomst, etc.

Mobile dating

Ondeugend-daten.nl beschikt over een mobiele site die je op je telefoon of tablet kunt gebruiken.

Over het bedrijf

Ondeugend-daten.nl is een site van Orbinair B.V. en maakt deel uit van Sexy Dating Networks. Sexy Dating Networks richt zich op het exploiteren van hoogwaardige erotische datingsites.

Kosten Ondeugend-daten lidmaatschap

14 dagen VIP abonnement (140 Credits) 15,99 € Word nu VIP
30 dagen VIP abonnement (300 Credits) 27,99 € Word nu VIP
90 dagen VIP abonnement (900 Credits) 59,99 € Word nu VIP

Tab function sets

Ondeugend-daten op het eerste gezicht

Voordelen: 
 • Veel leuke functies waarmee je in contact kunt komen met andere leden
 • De leden plaatsen over het algemeen redelijke foto’s en als er dan eens een naakt persoon op staat dan stoort dat ook niet, omdat dat toch is wat je verwacht op zo’n casual datingsite. De berichten die je als vrouw ontvangt zijn sympatiek en niet direct super vulgair. De leden staan open tot gezellig kletsen alvorens je over gaat tot intiemere gesprekken.
 • Je kunt aangeven om alleen contact te krijgen met je favorieten, zodat je niet bedolven wordt onder ongewenste berichten.
 • Ondeugend-daten.nl is goedkoper dan veel andere casual datingsites
Nadelen: 
 • Je kunt betrekkelijk weinig als gratis lid
 • Het is in het begin een beetje puzzelen om te zien hoe alles werkt dus trek er de tijd voor uit

In het kort

Product: Ondeugend-daten - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 7 / 10

Further Articles

Wat is gratis en waarvoor moet je betalen? Ben je aan het overwegen om lid te worden van Ondeugend-Daten, maar wil je eerst weten wat je allemaal kunt doen als gratis lid en betaald lid? Hieronder... (read more)
Wat zijn de Ondeugend-Daten kosten? Dit zijn de prijzen van de Ondeugend-Daten VIP abonnementen: 14 dagen VIP abonnement (140 Credits): € 15,99 30 dagen VIP abonnement (300 Credits): € 27,99... (read more)
Eenvoudig bij Ondeugend-daten inloggen Weet je niet (meer) hoe je bij ondeugend-daten.nl kunt inloggen? Volg dan de volgende stappen: Ga naar www.ondeugend-daten.nl Vul links, onder “Direct... (read more)
Heb je een gratis profiel of heb je je VIP toegang al opgezegd? Dan kun je alsvolgt je profiel wissen. Log in op je profiel bij ondeugend-daten.nl Kik op 'Mijn account' Klik vervolgens op '... (read more)
Wil je geen lid meer zijn van Ondeugend-daten? Heb je genoeg opwindende dates gehad op ondeugend-daten.nl, of wil je om andere redenen stoppen met de service, dan kun je jouw VIP lidmaatschap als... (read more)