Daten in Alkmaar

Daten in Alkmaar (provincie Noord-Holland) is heel erg leuk wanneer je een gezellige date hebt ontmoet, bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen geschikt persoon kunnen vinden om mee te daten? Wordt lid bij meerdere van onderstaande dating sites. Alkmaar heeft 94853 bewoners en een groot deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van de volgende online dating sites actief, omdat ook zij op zoek zijn naar een interessante date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je fijn kunt gaan daten in Alkmaar

4.000 leden in Alkmaar *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Alkmaar *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Alkmaar *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Alkmaar *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Alkmaar *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Alkmaar *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Alkmaar *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Alkmaar *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Alkmaar *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je een paar tips die je kunnen helpen om met behulp van een online datingsite een coole date te vinden:

 • Zorg voor een leuke profielfoto. Bij voorkeur eentje die buiten genomen is en waarop je er blij en energiek uitziet. Maak geen foto's met je pc of laptop webcam. Deze zijn vaak niet erg flatteus voor profielfoto's. Laat zo nodig een beroeps fotograaf profielfoto's voor je schieten, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij waarvoor ze zijn.
 • Doe je best op je profiel teksten en berichten aan andere leden. In de volgende alinea's vind je een paar voorbeelden van geschikte profiel teksten en chatberichten:
 • "Dag, ik ben Nick567 en ben een 45 jarige man uit Alkmaar. Ik hou van handbal, speel graag
  Cümbüs in een orkest en heb een paar lieve geiten thuis. Ik ben erg van het dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik vaak in The Fun. Door de week werk ik als Chemisch ingenieur. Ik heb een aangenaam leven, maar ben op zoek naar een persoon met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom zoek ik een sympathieke vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, jouw profiel is erg interessant! Vooral het feit dat je houdt van Gospelmuziek, film noir en non-fictie boeken. Daar hou ik ook van! Wat is je lievelingsfilm? Groetjes, Elif
 • Nog een tip: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Overdreven spelfouten en gebrekkig leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie beiden bereid om te daten in Alkmaar of omstreken, dan hebben jullie misschien iets aan deze tips:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Het Hollands Kaasmuseum, Stedelijk Museum Alkmaar of een gezellige wandeling maken in Park Westerhout.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in De Vestibule
   (Ritsevoort 12) of een lekkere maaltijd eten in Het Hof van Alkmaar
   (Hof van Sonoy 1).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Harmonie of een show bekijken in Theater de Vest.

  Wij wensen je veel succes met daten in Alkmaar!