Daten in Helmond

Daten in Helmond (provincie Noord-Brabant) kan heel erg aardig zijn als je een toffe date hebt ontmoet, zoals bijvoorbeeld op een van deze datingsites. Heb je nog geen cool persoon leren kennen om te daten? Wordt lid bij een van de volgende dating sites. Helmond heeft 74740 inwoners en een groot deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van deze datingsites geregistreerd, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een gezellige date.

Waag de stap, meld je aan zodat je succesvol kunt gaan daten in Helmond

3.000 leden in Helmond *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Helmond *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Helmond *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Helmond *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een aantal tips die je kunnen helpen om met behulp van een online dating site een briljante date te ontmoeten:

 • Zorg voor een interessante profiel foto. Het liefst een die buiten genomen is en waarop je er opgewekt en energiek uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer- of laptop-webcam. Deze zijn vaak niet erg mooi voor profielfoto's.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en berichten aan andere leden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van nette profielteksten en berichten:
 • "Hoi allemaal, ik ben Tristan en ben een 39 jarige man uit Helmond. Ik hou van lacrosse, speel graag
  Diatonische accordeon en heb twee lieve cavia's thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik veelal in Frendz. Buiten het uitgaansleven ben ik Boekhouder. Ik heb een fijn leven, maar ben op zoek naar een vrouw met wie ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die (een deel van) mijn liefhebberijen deelt en mijn leven verlicht met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, jouw profiel is erg cool! Vooral omdat je houdt van Goa muziek, fantasyfilms en science fiction boeken. Daar houd ik ook van! Wat is je favoriete band? Groetjes, Sterre
 • Nog een tip: behandel je teksten en berichten als sollicitatiebrieven. Overdreven spelfouten en slecht leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden bereid om te daten in Helmond of omstreken, dan hebben jullie wellicht iets aan de volgende aanwijzingen:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in het Edah Museum, Gemeentemuseum Helmond of een fijne wandeling maken in Park Warande.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje nuttigen in pizzeria Sicilia
   (Steenweg 7-9) of een dinertje pakken in Charlee Browns Place
   (Noord Koninginnewal 7).
  • Daarna kunnen jullie ook naar de film gaan in Pathé Helmond of een show bijwonen in Theater het Speelhuis.

  Wij wensen jou veel pret met daten in Helmond!