Daten in Amersfoort

Daten in Amersfoort (provincie Utrecht) is heel erg cool wanneer je een aardige date hebt ontmoet, zoals bijvoorbeeld op een van de volgende datingsites. Heb je nog geen aardig persoon ontmoet om een date mee te hebben? Wordt lid bij een van deze datingsites. Amersfoort heeft 139914 inwoners en een groot deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van onderstaande datingsites ingeschreven, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een interessante date.

Zet daarom de volgende stap, schrijf je in zodat je lekker kunt gaan daten in Amersfoort

5.000 leden in Amersfoort *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Amersfoort *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Amersfoort *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Amersfoort *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

9.000 leden in Amersfoort *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Amersfoort *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Amersfoort *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Amersfoort *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

7.000 leden in Amersfoort *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je enkele tips die je kunnen helpen om met behulp van een online datingsite een gezellige date te leren kennen:

 • Zorg voor een interessante afbeelding van jezelf. Het liefst eentje die in de buitenlucht is genomen en waarop je er blij en fit uitziet. Maak als het kan geen foto's met je computer of laptopcamera. Vaak zijn die niet erg mooi voor profielfoto's. Laat desnoods een vakkundig fotograaf profiel foto's voor je maken, maar vermeld er wel specifiek bij dat ze voor je online dating profiel zijn.
 • Steek moeite in je profiel teksten en berichten aan potentiële dates. Hieronder vind je een paar voorbeelden van geschikte profiel teksten en chatberichten:
 • "Hallo, ik ben Niek en ben een 42 jarige man uit Amersfoort. Ik hou van korfbal, speel graag
  Beiaard en heb een paar leuke honden thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus in het weekend ben ik vaak in Club Fiji. Ik ben Danser. Ik heb een plezierig leven, maar zoek een persoon met wie ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een sympathieke vrouw die (een deel van) mijn hobby's deelt en mijn leven verlicht met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, ik vind jouw profiel erg tof! Vooral omdat je houdt van Metal, historische dramafilms en horrorverhalen. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsfilm? Ik kom trouwens ook uit Amersfoort, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we eventueel CD's uitwisselen ;). Groetjes, Isa
 • Nog een tip: behandel je berichten alsof je een liefdesbrief schrijft. Overdreven spelfouten en gebrekkig leestekengebruik zijn grote afknappers.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei klaar om te daten in Amersfoort of omstreken, dan hebben jullie wellicht iets aan de volgende tips:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in De Paardenkamp (Soest), het Mondriaan Huis of een gezellige wandeling maken in Park Randenbroek.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje drinken in Bistro 't Kannetje
   (Lieve Vrouwestraat 11) of een dinertje pakken in De Monnikendam
   (Plantsoen Oost 2).
  • Daarnaast kunnen jullie ook een filmpje pakken in JT Amersfoort of een voorstelling bekijken in Theater De Lieve Vrouw.

  Wij wensen jullie veel plezier met daten in Amersfoort!