Daten in Spijkenisse

Daten in Spijkenisse (provincie Zuid-Holland) is heel erg cool als je een aardige date hebt ontmoet. Heb je nog geen tof persoon ontmoet om een date mee te hebben? Meld je dan aan bij een of meerdere van de volgende dating sites. Spijkenisse heeft 74988 inwoners en een omvangrijk deel van de vrijgezellen zijn op een of meerdere van de volgende dating sites geregistreerd, omdat ook zij op zoek zijn naar een toffe date.

Waag de stap, meld je aan zodat je lekker kunt gaan daten in Spijkenisse

3.000 leden in Spijkenisse *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Spijkenisse *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Spijkenisse *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Spijkenisse *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

5.000 leden in Spijkenisse *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

3.000 leden in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

1.000 leden in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Spijkenisse *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Spijkenisse *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Spijkenisse *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4.000 leden in Spijkenisse *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een paar tips die je helpen om via een datingsite een leuke date te vinden:

 • Zorg voor een sympathieke foto van jezelf. Het liefst eentje die buiten is genomen en waarop je opgewekt en levendig overkomt. Vermijd het maken van foto's met je pc- of laptop camera. Vaak zijn die niet erg charmant voor profielfoto's. Laat desnoods een vakkundig fotograaf foto's voor je maken, maar vermeld er wel uitdrukkelijk bij waarvoor ze zijn.
 • Steek moeite in je profielteksten en berichten aan andere leden. Als je een tof iemand in de bar treft, moet je ook je best doen omde aandacht te trekken. Vanuit een donker hoekje naar deze persoon staren helpt over het algemeen niet. In de volgende alinea's vind je een paar voorbeelden van correcte profielteksten en berichten:
 • "Dag dames, ik ben Pepijn en ben een 28 jarige man uit Spijkenisse. Ik hou van polo, speel
  Balalaika en heb twee leuke paarden thuis. Ik houd erg van gezelligheid dus in het weekend ben ik vaak in Y-Land Beachclub. Ik ben Ketelwerker. Ik heb een fijn leven, maar zoek een persoon met wie ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een interessante vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Hoi Maarten1980, jouw profiel is erg leuk! Vooral je houdt van Hiphop, kostuumdrama's en non-fictie boeken. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsboek? Ik kom trouwens ook uit Spijkenisse, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we eventueel DVD's uitwisselen ;). Groetjes, Lana
 • Nog een tip: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Extreme spelfouten en slecht leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn beiden klaar om te daten in Spijkenisse of daar in de buurt, dan kunnen deze tips van nut zijn:
  • Als jullie overdag afspreken, dan kunnen jullie samen een leuke tijd doorbrengen in artworld, Centrum voor de Kunsten Spijkenisse of een romantische wandeling maken in Park Waterland.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje drinken in Zorba De Griek
   (Voorstraat 43) of een lekkere maaltijd eten in De Keijzer
   (Voorstraat 15).
  • Daarnaast kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Arcaplex of een voorstelling bijwonen in de Stoep.

  Wij wensen jou veel plezier met daten in Spijkenisse!