Daten in Leiden

Daten in Leiden (provincie Zuid-Holland) is heel erg leuk wanneer je een aantrekkelijke date hebt ontmoet. Heb je nog geen gezellig persoon kunnen vinden om een date mee te hebben? Meld je dan aan bij meerdere van onderstaande datingsites. Leiden heeft 119713 inwoners en een aanzienlijk deel van de zoekenden zijn op een of meerdere van deze dating sites actief, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een leuke date.

Zet daarom de volgende stap, meld je aan zodat je fijn kunt gaan daten in Leiden

5.000 leden in Leiden *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Leiden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder vind je een aantal suggesties die je helpen om met behulp van een datingsite een aardige date te leren kennen:

 • Zorg voor een interessante profiel foto. Het liefst een foto die op een zonnige dag is genomen en waarop je er blij en actief uitziet. Vermijd het maken van foto's met je computer of laptop-webcam. Deze zijn vaak niet erg passend voor profielfoto's.
 • Doe je best op je profiel teksten en berichten aan potentiële dates. Als je een interessant iemand in de kroeg ziet, moet je ook je best doen om hem te versieren. Vanuit een donker hoekje naar hen staren werkt vaak niet. In de volgende alinea's vind je een aantal voorbeelden van correcte profielteksten en boodschappen:
 • "Dag, ik ben Marijn en ben een 34 jarige man uit Leiden. Ik ben dol op judo, speel graag
  Bodhrán in een orkest en heb twee tamme ratten thuis. Ik ben erg van de gezelligheid dus in het weekend kun je me veelal in Danssalon inCasa vinden. Buiten het uitgaansleven ben ik Griffier. Ik heb een prettig leven, maar zoek iemand waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een interessante vrouw die zich deels in mijn liefhebberijen kan vinden en mijn leven op laat bloeien met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, ik vind jouw profiel erg cool! Vooral je houdt van Koralen, cultfilms en thrillers. Dat doe ik ook! Wat is je lievelingsband? Ik kom trouwens ook uit Leiden, dus mocht je willen, dan kunnen we misschien onze CD's aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Amy1983
 • Nog een suggestie: behandel je teksten als sollicitatiebrieven. Extreme spelfouten en slechte interpunctie zijn grote afknappers.
 • Zijn jullie beiden klaar om te daten in Leiden of omstreken, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende suggesties:
  • Spreken jullie overdag af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Naturalis, Museum Boerhaave of een fijne wandeling maken in Hortus botanicus Leiden.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers pakken in Olive Garden
   (Vrouwenkerkhof 1) of een dinertje pakken in de Grote Beer
   (Rembrandtstraat 27).
  • Daarnaast kunnen jullie ook een filmpje pakken in Trianon of een show bijwonen in de Leidse Schouwburg.

  Wij wensen je veel succes met daten in Leiden!