Daten in Venlo

Daten in Venlo (provincie Limburg) is heel erg leuk als je een aardige date hebt kunnen vinden. Heb je nog geen aardig persoon kunnen vinden om te daten? Wordt lid bij meerdere van deze datingsites. Venlo heeft 92403 bewoners en een groot deel van de singles zijn op een of meerdere van de volgende online dating sites aangemeld, omdat ook zij op zoek zijn naar een interessante date.

Waag de stap, word lid registreer jezelf zodat je succesvol kunt gaan daten in Venlo

4.000 leden in Venlo *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

1.000 leden in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Venlo *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Venlo *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hier zijn enkele suggesties die je helpen om met behulp van een online dating site een coole date te leren kennen:

 • Zorg voor een leuke foto van jezelf. Het liefst eentje die op een zonnige dag genomen is en waarop je er blij en fris uitziet. Vermijd het maken van foto's met je pc- of laptop camera. Vaak zijn die niet erg geschikt voor profielfoto's.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en berichten aan de andere leden. Als je een interessant iemand in de club ziet, moet je ook moeite doen om haar aandacht te trekken. Vanaf je stoel naar hen staren helpt vaak niet. Hieronder vind je enkele voorbeelden van correcte profiel teksten en chatberichten:
 • "Dag, ik ben Pascal en ben een 42 jarige single uit Venlo. Ik hou van polo, speel
  Draailier en heb een aantal lieve katten thuis. Ik houd erg van dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik vaak in Cafe de St1. Door de week werk ik als Facility manager. Ik heb een plezierig leven, maar zoek iemand met wie ik dit zou kunnen delen. Daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven op laat lichten met haar aanwezigheid."
 • Beste Maarten1980, jouw profiel is erg aantrekkelijk! Vooral je houdt van Gitaarrock, kunstfilms en liefdesverhalen. Dat klopt precies met mij! Wat is je favoriete boek? Groetjes, Sophie
 • Nog een suggestie: behandel je berichten als sollicitatiebrieven. Ernstige spelfouten en gebrekkig leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Zijn jullie beiden klaar om te daten in Venlo of daar in de buurt, dan kunnen deze aanwijzingen van nut zijn:
  • Als jullie 's middags afspreken, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Schutterij Museum, Limburgs Museum of een romantische wandeling maken in het Julianapark.
  • 's Avonds kunnen jullie iets lekkers drinken in Cafe Central
   (Markt 22) of een lekkere maaltijd nuttigen in Eethuis Tante Toer
   (Jodenstraat 45).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook naar de film gaan in Filmtheater De Nieuwe Scène of een voorstelling bijwonen in theater De Maaspoort.

  Wij wensen je veel pret met daten in Venlo!