Daten in Amsterdam

Daten in Amsterdam (provincie Noord-Holland) kan heel erg cool zijn wanneer je een aantrekkelijke date hebt ontmoet. Heb je nog geen gezellig persoon leren kennen om mee te daten? Registreer je dan bij een van de volgende datingsites. Amsterdam heeft 741636 bewoners en een deel van de singles zijn op een of meerdere van onderstaande dating sites geregistreerd, omdat ook deze mensen op zoek zijn naar een leuke date.

Waag de stap, meld je aan zodat je fijn kunt gaan daten in Amsterdam

28.000 leden in Amsterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

29.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

31.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

11.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

17.000 leden in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

39.000 leden in Amsterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hieronder volgen een paar suggesties die je kunnen helpen om via een online dating site een aardige date te vinden:

 • Zorg voor een leuke afbeelding van jezelf. Het liefst een die in de buitenlucht genomen is en waarop je opgewekt en levendig overkomt. Vermijd het maken van foto's met je pc of laptop camera. Deze zijn vaak niet erg charmant voor profielfoto's. Laat desnoods een professionele fotograaf profielfoto's voor je maken, maar vermeld er wel nadrukkelijk bij dat ze voor je dating account zijn.
 • Zorg dat je moeite doet voor je profielteksten en berichten aan de andere leden. In de volgende alinea's vind je een aantal voorbeelden van goede profiel teksten en chatberichten:
 • "Hoi, ik ben Kerem51 en ben een 36 jarige man uit Amsterdam. Ik houd van waterpolo, speel graag
  Chocallo in een orkest en heb drie leuke hamsters thuis. Ik houd erg van dansen dus op vrijdag- of zaterdagavond ben ik vaak in Paradiso. Buiten het uitgaansleven ben ik Atleet. Ik heb een plezierig leven, maar zoek iemand waarmee ik dit zou kunnen delen. Daarom zoek ik een leuke vrouw die zich deels in mijn hobby's kan vinden en mijn leven opvrolijkt met haar aanwezigheid."
 • Hallo Maarten1980, ik vind jouw profiel erg aantrekkelijk! Vooral het feit dat je houdt van Fusion, dramafilms en horrorverhalen. Daar houd ik ook van! Wat is je favoriete film? Ik kom trouwens ook uit Amsterdam, dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kunnen we misschien onze DVD's aan elkaar uitlenen ;) Groetjes, Lise
 • Nog een suggestie: behandel je berichten alsof je een liefdesbrief schrijft. Groteske spelfouten en gebrekkig leestekengebruik verkleinen de kans dat je antwoord krijgt.
 • Mocht je iemand hebben leren kennen en jullie zijn allebei klaar om te daten in Amsterdam of omstreken, dan hebben jullie misschien iets aan de volgende suggesties:
  • Spreken jullie 's middags af, dan kunnen jullie een bezoekje brengen in Science Center NEMO, het Rijksmuseum of een fijne wandeling maken in het Vondelpark.
  • 's Avonds kunnen jullie een lekker drankje drinken in Mata Hari
   (Oudezijds Achterburgwal 22) of een dinertje doen in t Blauwe Theehuis
   (Vondelpark 5).
  • Daarna kunnen jullie eventueel ook een filmpje pakken in Pathé Tuschinski of een show bijwonen in de Stopera.

  Veel succes met daten in Amsterdam!