Vrouwen daten

Ben je er klaar voor om leuke te vrouwen daten? Probeer dan een van onderstaande datingsites uit. Een aanzienlijk deel van de Nederlandse single vrouwen hebben zich bij een of meerdere online datingsites aangemeld en zijn misschien wel precies op zoek naar iemand zoals jij.

Word lid en ontmoet leuke vrouwen online

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Hoe benader ik vrouwen op een succesvolle manier op een datingsite?

Er zijn een aantal fouten die leden maken op datingsites, die ervoor zorgen dat vrouwen niet antwoorden op hun berichtjes. Zo zijn er bijvoorbeeld sommigen die aan elke vrouw in hun lijst met contacten een standaard bericht sturen.

Met hagel schieten is niet effectief

Stel je eens voor dat alle mannen dit zouden doen… Ja precies, de vrouwen worden overstelpt met berichtjes en dan zijn die berichten ook nog eens van lage kwaliteit en niet specifiek op hen gericht zijn. In tegenstelling tot wat je misschien denkt is het vaak erg duidelijk te zien of een berichtje persoonlijk of standaard gecopy-pastet berichtje is. Dus als je jezelf in de huid van de vrouw verplaatst, welk van de berichtjes zou jij in haar plaats beantwoorden? Juist! Berichten die boven het maaiveld uitsteken en specifiek ingaan op wat jij in je profiel hebt geschreven.

Schrik haar niet af

Wees netjes in je berichten. Vulgaire en directe taal schrikken af en kunnen er zelfs voor zorgen dat je wordt geblokkeerd. Berichten als “Hoi, kom je vanavond bij mij thuis eten?” zijn voor de meeste vrouwen veel te direct. Ze kent je nog niet eens en nu al wil je haar bij jou thuis hebben… wat zit daar achter?

Over het algemeen willen vrouwen je eerst een beetje beter leren kennen op de datingsite zelf. Klikt het daarmee, dan kunnen jullie bijvoorbeeld in een leuk restaurant of café afspreken en elkaar in het echte leven leren kennen. En ja dit geldt ook voor vrouwen die je op een seksdating site ontmoet. Zij willen ook eerst weten wat voor vis ze in de kuip hebben voordat ze ermee het bed in duiken.

Ik hoop dat het niet nodig is om uit te leggen waarom seksuele toespelingen niet goed aankomen bij vrouwen. Als je zomaar met vulgaire taal een dame in een bar aanspreekt, wat zal ze dan doen denk je? Precies, een klap in je gezicht kun je krijgen, of (als je geluk hebt) maakt ze dat ze wegkomt. Doe dit dus ook niet online.

Een groot aantal vrouwen heeft ook nog eens veel moed nodig om zich in te schrijven bij een datingsite. Dit soort berichten zorgen er alleen voor dat zij niet meer terugkomen op datingsites, of jouw account laten blokkeren.

Let op je spelling

Om ervoor te zorgen dat het online goed klikt, is het belangrijk dat je goed overkomt. Let daarom goed op je spelling en interpunctie. Berichten met slechte spelling en interpunctie stralen uit dat men niet z’n best erop heeft gedaan en het hen dus niet uitmaakt wie hun berichtje leest.

Daarnaast geven dit soort berichten ook het gevoel dat de persoon die ze heeft geschreven toch nog een keer de basisschool over moet doen. Heb je problemen met schrijven, vraag dan iemand in je omgeving om je berichten en teksten voor je na te kijken en schrijf ze eerst in een tekstverwerkingsprogramma met de spelling en grammatica check aan.  

Zijn je zoekcriteria wel realistisch?

Dus je hebt al een tig aantal vrouwen een net en persoonlijk berichtje gestuurd, maar je krijgt nog steeds geen antwoord. Neem dan een kijkje in je zoekcriteria. Ben je zelf 57-jarige, kalende, gezette, tegelzetter en heb je in je zoekcriteria aangegeven dat je op zoek bent naar een langharige, slanke deerne van tussen de 21 en 26, dan wordt het tijd voor een reality check.

De enige dames van die leeftijd en uiterlijk die op zoek zijn naar een man als jij zijn scammers (oftewel internetoplichters), dus tenzij je gedijt op aandacht van scammers en graag je bankrekening leeggeroofd wilt hebben, zul je jouw zoekcriteria moeten veranderen. Binnen jouw eigen leeftijdscategorie zitten zat charmante dames die je met veel plezier kunt daten.

Dus schrijf nette berichten en wees realistisch met je zoekcriteria, hiermee ontmoet je leuke vrouwen voor fantastische dates!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: