Vrouwen in Delft

Wil je graag coole vrouwen in Delft leren kennen? Test dan een van onderstaande dating sites uit. Een aanzienlijk deel van de Nederlandse single vrouwen hebben zich op een of meerdere datingsites aangemeld en zijn waarschijnlijk wel net op zoek naar iemand als jij.

Meld je aan en ontmoet coole vrouwen in Delft

5.000 leden in Delft *)
9
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

4.000 leden in Delft *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

4.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

1.000 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Delft *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Delft *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Hoe benader ik vrouwen op een online datingsite?

Er zijn een paar fouten die mensen maken op dating sites, waardoor vrouwen niet antwoorden op hun boodschappen. Zo sturen sommige mannen aan alle vrouwen in hun lijst met profielen een standaard bericht.

Schiet niet met hagel

Mannen zijn over het algemeen erg actief met het sturen van boodschappen en vrouwen worden vaak overstelpt met berichten. Zij zullen daarom eerder op een boodschap antwoorden dat specifiek aan henzelf gericht is.

Ook is het overgrote deel van de vrouwen helemaal niet gediend van seksueel getinte berichten. Zeker niet als eerste contact (zelfs niet bij seksdating sites). In de lijst hieronder een paar voorbeelden van nette berichtjes:

  • Hoi Dina7, Ik lees op je pagina dat je van parkieten houdt. Ik heb er een thuis en jij? Ook schreef je dat je veel naar Dance luistert. Wat is jouw favoriete band? Groetjes, Tigo4448
  • Beste Liz3, Jouw profiel is erg leuk! Ik ben ook dol op hockey en sportfilms. Wat is je favoriete film? Overigens kom ik ook uit Zuid-Holland. Ben je al eens naar Mineralogisch Geologisch Museum geweest? Het is erg tof! Ik hoop wat van je te horen!:) Groetjes, Max

Hieronder vind je een aantal plekken waar je jouw date mee naar toe kan nemen in en rondom Delft:

  • Overdag kun je naar Museum Het Prinsenhof gaan of slenteren in het Wilhelminapark.
  • Daarnaast kunnen jullie naar Pathé Delft gaan.
  • 's Avonds kunnen jullie lekker dineren in Spijshuis De Dis en later naar Feestcafé Tijdloos of een show bijwonen in Theater de Veste.

Succes met het ontmoeten van lieve vrouwen!