Gratis chatten

Ben je op zoek naar leuke mensen leren kennen voor een date, casual date, of vaste relatie en wil je graag gratis chatten met potentiële dates? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dating-Experts.nl hebben een lijst samengesteld met datingsites waarop je gratis kunt chatten.

Word lid van een of meerdere van onderstaande datingsites en begin lekker met gratis chatten

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Waarom chatten?

Een van de voordelen van chatten is, dat je net zo lang anoniem kunt blijven als je wilt. Om te telefoneren of te SMS-en moet je toch gauw je telefoonnummer aan iemand doorgeven die je niet kent. Met chatten is dit niet nodig. Daarnaast kun je vaak links, files en foto’s doorsturen, ook al is dit afhankelijk van het chatprogramma. Ook kun je in sommige gevallen met meerdere mensen te gelijk chatten.

Nog een groot voordeel is dat chatten haast geen geluid maakt. Met telefoneren kan de omgeving meeluisteren en ondervind vaak hinder van het lawaai. Chatten kun je overal doen, in een stilte coupe in de trein, op het openbaar toilet en in de bibliotheek. Ook kun je een chat gesprek over een langere tijdsperiode verspreiden, terwijl een telefoongesprek in een telefoontje afgehandeld dient te worden.

Let wel op:

Schrijftaal brengt geen intonatie over. Oftewel het is niet altijd duidelijk of je bijvoorbeeld een grapje maakt of serieus bent over wat je op de chat zegt. Emoticons (smileys) kunnen je daar mee helpen door dat ze de door jou gemeende gezichtsuitdrukking afbeelden en zo aan de lezer duidelijk maken wat je bedoelt. Maar, op de chat kan het ook voorkomen dat je eerder iets zegt wat je face to face nooit tegen iemand anders zou uiten en waarvan je later spijt hebt. Wees daarom voorzichtig hoe je je gedraagt op de chat.

Dating-Experts.nl wensen jou veel chatplezier!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: