Overspel

Niet alle relaties zijn gelijk. Open relaties en polyamorie worden steeds meer geaccepteerd. In sommige relaties klikt het goed op geestelijk niveau, maar is men niet compatibel op het lichamelijk vlak. Voor deze mensen die geen gegadigden in hun directe omgeving kunnen of willen vinden, zijn casual dating, seksdating en overspel sites een goede manier om gelijkgestemde mensen tegen te komen. Daarom hebben Dating-Experts.nl een lijst samengesteld met de beste datingsites die gericht zijn op discrete, erotisch gestemde dates.

Probeer ze uit en zie welke site het best bij je past

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Je eerste overspel date

Heb je iemand gevonden waarmee je op date kunt? Dan is de volgende stap een leuke date te organiseren.

De definitie van overspel volgens de Dikke van Dale:

over·spel (het; o) : seks met een ander dan de echtgeno(o)t(e) of de vaste partner

In realiteit houdt dit wel iets meer in. Hoe bereik je dit gewenste eindresultaat zonder (ongewenste) kleerscheuren? Hieronder volgen een paar tips, waarmee je dit kunt bereiken.

Locatie is belangrijk

Zorg ervoor dat jullie op een plek afspreken waar jullie je beiden op jullie gemak voelen. De meest voorkomende plaats is een knus café, restaurant of een gezellige bar. Van belang is dat de plek neutraal is en er ook andere mensen in de buurt zijn. Dit geeft een veilig gevoel en kunnen jullie elkaar in alle rust beter leren kennen.

Niet meteen het bed in duiken

Willen jullie niet direct het hotel in duiken, dan is samen iets ondernemen ook een heel goede manier om de atmosfeer losser te maken en wat van de zenuwen van je af te schudden. Je hebt iets om over te praten, daarnaast is het ook nog de ideale gelegenheid om elkaar op onschuldige manieren aan te raken en zo de spanning al wat te verhogen. Dit kan bijna overal. Hier een paar plaatsen, zo uit de grote hoed gevist: de bioscoop (donker en knus), achtbaan of andere wilde kermisattractie (voor die extra stoot adrenaline en een goede reden om elkaar vast te pakken), het museum (omhels haar van achteren terwijl ze een kunstwerk bekijkt en fluister opwindende dingen in haar oor), of aan een terras, restaurant of ergens anders aan tafel (voetjevrijen). Wees creatief en ga vooral niet te snel. Dit soort voorspel is de perfecte manier om de seksuele spanning langzaam maar zeker op te schroeven.

Beste sekslocatie: hotel

Het is raadzaam om tenminste bij de eerste date niet bij een van jullie thuis te belanden, maar op een neutrale plek, zoals een hotel met elkaar naar bed te gaan. Ten eerste verhoogt dit de anticipatie nog meer (het is toch een half openbare plek en hotelkamers en seks zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden) ten tweede, mocht een van jullie eerder weg willen/moeten, kan de ander nog in de kamer blijven en ten derde is dit discreter en geeft minder emotioneel gedoe.

Gedragstips

Het handige aan dit soort dates, is dat je jezelf van een andere kant kunt bekijken. Zo kun je helemaal de femme fatale, of super lover uithangen en fantasieën uitproberen, die je thuis niet uit de kast wilt, kunt of durft te halen.

Wees beschaafd en charmant (als niet anders afgesproken)

Wil je goed overkomen op de ander, gedraag je dan debonair, charmant, sexy, warm, hartstochtelijk en flirt veel. Vermijd vulgariteiten (behalve als jullie dat duidelijk van te voren hebben afgesproken) en ongewenste, te enthousiaste, intimiteiten. Doe rustig aan en houd rekening met de signalen die je partner afgeeft. Zowel jij als je date hebben het recht om te allen tijde “nee” te zeggen en het rendez-vous te beëindigen.

Als je bovenstaande tips goed in je achterhoofd houdt en wat creativiteit toont, beleef je vast een fantastische avond!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: