Overspel in Amsterdam

Heb je een open relatie? Ben je aan polyamorist? Of passen jij en jou vaste partner niet seksueel goed bij elkaar? En ben je op zoek naar aardige seksuele partners voor overspel in Amsterdam? Dan kun je bij een of meerdere van onderstaande datingsites terecht.

Probeer ze uit en zie welke site het best bij je past.

29.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

11.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

17.000 leden in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

voor het eerst overspel in Amsterdam

Amsterdam is een oord met 741636 bewoners. Het zou niet zwaar moeten zijn om mensen met soortgelijke intenties tegen te komen.

Het best is om eerst in neutraal gebied elkaar te treffen. Jullie kunnen onder andere afspreken in het Rijksmuseum. Houden jullie het liever intiemer, dan kunnen jullie voor een drankje of maaltijd terecht in Blue (Singel 457) of in Restaurant Vermeer (Prins Hendrikkade 59-72) voor een wat andere atmosfeer. Het drinken van een Buck's Fizz of een Florida Sling cocktail kan de zenuwen wat verminderen en helpt zo de sfeer te verlichten en jullie date in korte tijd spannender te maken. Wil je volstrekt op zeker gaan, dan is het ook mogelijk om een schotel te bestellen met oesters als afrodisiaca erin.

Als jullie graag verder met elkaar willen gaan kunnen jullie uiteraard al direct een hotelkamer arrangeren, of jullie nemen eerst even lekker de tijd. Zo kunnen jullie onder andere eerst een film kijken in Pathé Tuschinski en in het donker jullie eerste zoen genieten. Overdag en met geschikt weer kan een wandeling in het Vondelpark hier ook eventueel goed voor zijn. Of wat dacht je van een knus privé hoekje in Sugarfactory.

Kunnen jullie niet meer van elkaar afblijven, dan kunnen jullie eindelijk naar het hotel. Hier zijn enkele mogelijkheden: het Times Hotel, (Herengracht 135-137), of Hotel Plantage, (Plantage Kerklaan 25).

Bij deze categorie datingsites (een vooral wanneer het gaat om overspel), is geheimhouding van belang. Vind je dit cruciaal, neem dan een kijkje op de website van desbetreffende site, of neem even contact op met de customer service om uit te vinden hoe discreet zij kunnen zijn.

Test het voor jezelf!