Overspel in Amstelveen

Heb je een open relatie? Ben je aan polyamorist? Of passen jij en jou vaste partner niet seksueel goed bij elkaar? En ben je op zoek naar gezellige seksuele partners voor overspel in Amstelveen? Dan kun je bij een of meerdere van onderstaande datingsites terecht.

Probeer ze uit en zie welke site het best bij je past.

3.000 leden in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Amstelveen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Amstelveen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Amstelveen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Je eerste (overspel) date in Amstelveen

Amstelveen is een stad met 79639 bewoners. Het zou niet moeizaam moeten zijn om mensen met dergelijke bedoelingen te leren kennen.

Ook bij een seksdate neem je de tijd: jullie besnuffelen elkaar (figuurlijk) eerst even voordat er besloten wordt om met elkaar naar bed te gaan.

Het slimst is om eerst op een neutrale plek af te spreken. Jullie kunnen bijvoorbeeld afspreken in Cobra Museum. Is dit te opzichtig, dan kunnen jullie voor een drankje of maaltijd terecht in Grand Hotel Amstelveen (Bovenkerkerweg 81) of in Kokusai (Stadstuinen 2) voor een wat andere sfeer. Het drinken van een Champagne Cocktail of een Cosmopolitan cocktail kan de zenuwen wat verminderen en helpt zo de ambiance te verbeteren en jullie date snel intiemer te maken. Wil je helemaal op zeker gaan, dan kun je ook een gerecht bestellen met ginseng als afrodisiaca.

Als klaar zijn voor de volgende stap kunnen jullie natuurlijk al direct een hotelkamer boeken, of jullie doen het eerst even lekker langzaam aan. Zo kunnen jullie onder andere eerst een filmpje pakken in Cultuurcentrum Griffioen en in deze knusse donkere ruimte al een wat aan voorspel te doen. Overdag en met geschikt weer kan een wandeling in de Elsenhove hier ook mogelijkerwijs geschikt voor zijn. Of wat dacht je van een donker plekje in Club Nouvelle.

Kunnen jullie niet meer van elkaar afblijven, dan kunnen jullie eindelijk naar het hotel gaan. Hier vind je enkele mogelijkheden: Abina, (Amsterdamseweg 193), of Lute Suites, (De Oude Molen 5).

Test het voor jezelf!