Relatie

Ben je klaar voor een vaste relatie, maar heb je in je directe omgeving niemand gevonden met wie je een gezamenlijke toekomst voor je ziet? Probeer dan eens een datingsite uit. Op datingsites ontmoet je vele nieuwe mensen die ook allemaal op zoek zijn naar een vaste relatie. En je vergroot zo jouw kansen om een persoon tegen te komen bij wie de vonken overspringen en met wie je een relatie kunt beginnen.

Word dus lid bij een van de datingsites hieronder en vind een leuke partner voor een serieuze relatie

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Heb je jezelf nooit eerder aangemeld bij een online datingsite? Dan hebben we hieronder een paar tips om je alvast verder te helpen.

Zorg ervoor dat je aantrekkelijk profiel hebt (met een goede, lichte en vrolijke foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (met andere woorden potentiële partners) omgaat. Hieronder vind je voorbeelden van een profieltekst (1.) en tekstbericht (2.).

  1. “Hoi! Ik ben Eva70, ik ben 44 en op zoek naar een leuke vent voor een gezellige date (en met eventueel als doel een vaste relatie). Ik heb mijn eigen huisartsenpraktijk, tennis graag en ben dol op bergwandelen. Kun je jezelf in mijn profiel vinden en heb je vergelijkbare hobby’s, neem dan even contact met me op. :^)”
  2. “Dag Ankie64, je profiel spreekt me heel erg aan! Ik ben ook gek op schaatsen, luister veel naar Grunge en ben ook gek op honden (heb er zelf twee, een cockerspaniël en een herder). Heb je zelf ook honden? En wat is jouw lievelingsband? Groetjes, Nick”

Veel succes met het vinden van geschikte partner!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: