Relatie in Amsterdam

Wil je graag een nieuwe relatie in Amsterdam (provincie Noord-Holland), maar heb je in je persoonlijke vriendenkring geen geschikte persoon gevonden met wie je leven zou willen delen? Probeer het dan eens via online datingsites. Met deze sites leer je gemakkelijk nieuwe gezellige mensen kennen en maximaliseer je je kans om iemand tegen te komen die goed bij je past. Onder de 741636 inwoners van Amsterdam bevindt zich een groot aantal singles die zich ook bij een of meerdere van de volgende datingsites hebben aangemeld.

Registreer je dus en vind een coole partner voor een goede relatie in Amsterdam

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

31.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

39.000 leden in Amsterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Is dit je eerste keer op een dating site? Dan hebben we hieronder een paar passende aanwijzingen om jou te helpen.

Hoe maak ik optimaal gebruik van een datingsite?

Zorg ervoor dat je een aanlokkelijk profiel hebt (met een goede en duidelijke foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (jouw potentiële partners) communiceert. Hier zijn een paar voorbeelden van een succesvolle profiel tekst en tekstbericht:

  • Hoi! Ik ben Fayenne2, 35 en op zoek naar een charmante gozer voor een plezierige date (met oog op meer) in Amsterdam. Ik werk als Logistiek medewerker, speel Cabaza en ben gek op documentaires. Ben je geïnteresseerd en heb je vergelijkbare liefhebberijen, stuur me dan een knipoog. :^)
  • Dag Megan8, je profiel is erg interessant! Ik ben ook gek op lacrosse, draai vaak G-funk en ben ook gek op hamsters. Wat is jouw lievelingsband? Groetjes, Koen16

Stel je hebt een sympathiek iemand gevonden op een van de dating sites en je wilt erachter komen of hij of zij geschikt is voor een relatie in Amsterdam. De volgende stap is een date. Maar waar kun je het beste heen gaan in Amsterdam?

  • Overdag kunnen jullie het Rijksmuseum of Science Center NEMO bezoeken.
  • Je kunt iets lekkers eten in Blue (Singel 457).
  • 's Avonds kun je naar het Rialto of de Melkweg gaan.

Veel succes met het vinden van een geschikte partner voor een vaste relatie in Amsterdam!