Relatie in Rotterdam

Ben je toe aan een nieuwe relatie in Rotterdam (provincie Zuid-Holland), maar heb je in je persoonlijke buurt niemand kunnen vinden met wie je een gezamenlijke toekomst voor je ziet? Probeer het dan eens via online datingsites. Met deze sites ontmoet je gemakkelijk sympathieke nieuwe mensen en vergroot je jouw kansen om iemand tegen te komen die goed bij je past. Onder de 598199 inwoners van Rotterdam bevindt zich een aanzienlijke hoeveelheid singles die zich ook bij een of meerdere van deze datingsites hebben geregistreerd.

Schrijf je dus in en vind een sympathieke partner voor een prettige relatie in Rotterdam

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

39.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

25.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

32.000 leden in Rotterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Is dit je eerste keer op een dating site? Dan hebben we hieronder enkele geschikte suggesties om jou te helpen.

Hoe maak ik gebruik van een datingsite?

Zorg ervoor dat je een goed profiel hebt (met een mooie en heldere foto) en op een vriendelijke manier met andere leden (dit zijn jouw potentiële partners) communiceert. Hier zijn twee voorbeelden van een leuke profieltekst en tekstbericht:

  • Hoi! Ik ben Pippa4, 30 en ben op zoek naar een coole man voor een gezellige date (met oog op een serieuze relatie) in Rotterdam. Ik werk als Ketelwerker, speel Cimbalom en ben dol op actiefilms. Heb je interesse en heb je vergelijkbare voorkeuren, neem dan even contact met me op. :^)
  • Hallo Lieke7, je profiel spreekt me heel erg aan! Ik ben ook dol op basketbal, luister veel naar Indorock en wandel ook graag in Het Park als het weer meezit. Waar sport jij het liefst? Groetjes, Hidde0

Stel je voor, je hebt een leuk iemand gevonden op de dating site en je wilt zien of er een mogelijkheid is voor een mogelijke relatie in Rotterdam. De volgende stap is een date. Maar waar kun je allemaal heen gaan op een date in Rotterdam?

Waarheen met mijn date?

  • 's Middags kun je samen het Boijmans Van Beuningen Museum of Diergaarde Blijdorp bezoeken.
  • Je kunt gezellig dineren in Dudok (Meent 88).
  • 's Avonds kunnen jullie naar het Fair Play Casino Rotterdam of De Doelen gaan.

Veel succes met het vinden van een geschikte partner voor een goede relatie in Rotterdam!