Speeddaten

Wil je graag speeddaten, dan kun je een kijkje nemen bij de online datingsites die hieronder staan aangegeven. Bij deze sites kun je jezelf aanmelden voor single events en het kan zijn dat speeddaten ook wordt georganiseerd.

Meld je aan en veel succes met speeddaten!

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Tips en suggesties voor speeddaten

Bij speeddaten heb je 3 of 7 minuten om met je date tegenover je te praten en om erachter te komen of deze persoon überhaupt bij je past. Is dit wat te kort voor jou, kun je uiteraard ook lid worden bij een datingsite en sympathieke personen op een wat kalmere manier leren kennen.

Je wilt vanzelfsprekend geen tijd verliezen in die 3/7 minuten, met het bedenken van een gespreksonderwerp. Het best is om vragen al voor je speeddate te bedenken. Mocht je zo een twee drie niets kunnen bedenken, dan zijn hier enkele voorbeeldvragen:

  • "Waar zie je jezelf over 5 jaar?"
  • "Wat is jouw favoriete muziek? Ik houd zelf van Britpop."
  • "Just the Wonderwall van Oasis is mijn favoriete liedje aller tijden. Wat is die van jou?"
  • "Wat voor vakantiebestemming lijkt jou fantastisch ook al ben je er nog nooit geweest?"

Veel succes met speeddaten!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: