Single Reizen

Ben je op zoek naar single reizen, dan ben je hier aan het juiste adres. Dating-Experts.nl hebben een lijst voor je samengesteld met datingsites die single reizen of events voor singles die leuke, interessante mensen willen ontmoeten.

Meld je daarom aan bij een of meerdere van deze datingsites en maak spannende single reizen. Wie weet ontmoet je daar de persoon van je leven.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Tips voor single reizen

Wat doe ik aan?

Je hebt je aangemeld bij een single reis en je staat te trappelen om te vertrekken. Wat neem je allemaal mee? Dat hangt vooral af wat je allemaal gaat doen op zo’n reis. Zorg over het algemeen voor zowel een aantal mooie/nette outfits (voor ’s avonds) en wat outfits die je wat gemakkelijker zijn en die je kunt dragen op stedentrips, bergwandelingen, of andere excursies waarbij je veel moet lopen of bewegen. Ga je naar een warme plek, kies dan voor luchtige kleding, maar zorg voor goede bescherming tegen de zon (hoed, zonnecrème, bedekte schouders). Soms is een vest voor binnen (vanwege de airconditioning) ook handig om mee te nemen. Verder is bij elk weertype wel laagjeskleding aan te raden. Zo ben je op alles voorbereid.

Voordelen van single reizen

Het leuke aan single reizen is dat je samen in dezelfde boot zit (soms letterlijk). Dat houdt in dat je gemakkelijk op gespreksonderwerpen kunt komen (het lekkere eten, de accommodatie, de grapjes van de gids) en je niet gauw met je mond vol tanden zit. Daarnaast: vaak creëert samen op reis gaan vanaf het begin al een band tussen de mensen in een reisgroep. Dus, of je nu op je single reis al de liefde van je leven ontmoet, of alleen goede vrienden maakt, hoe dan ook, je bent vele ervaringen rijker.

Waag de stap en schrijf je in bij de datingsite met het meest interessante single reizen aanbod voor jou.

Onderwerpen die u kunnen interesseren: