Single reizen in Amsterdam

Amsterdam in Noord-Holland is een interessante plek met 741636 bewoners en je kunt hier op je single reis plezierige momenten beleven. Dating-Experts.nl hebben hieronder een reeks samengesteld met datingsites die single reizen en events organiseren. Wie weet ontmoet je wel een aardige potentiële partner.

Belangstelling? Schrijf je dan in bij een of meerdere van deze datingsites.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

31.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Het is je gelukt om je in te schrijven bij een van de single reizen, en je tripje gaat naar Amsterdam. Wat voor leuks kun je daar allemaal doen?

Onderkomen voor je single reizen in Amsterdam

Maar eerst: moet je je eigen onderkomen regelen, dan kun je in het Times Hotel (Herengracht 135-137) of het American Hotel (Leidsekade 97) terecht.

Gezellige zaken om overdag in Amsterdam te doen

Een bezoek aan het Rijksmuseum is een must en als je daarna nog tijd en energie hebt kun je naar Science Center NEMO gaan. Tijdens het bezichtigen heb je rustig de tijd om de mensen om je heen te leren kennen. Wie weet kom je al gauw een persoon tegen met wie het al erg goed klikt.

's Avonds begin het pas echt!

's Avonds kun je een lekker hapje gebruiken in Mata Hari (Oudezijds Achterburgwal 22) of Blue (Singel 457) en eventueel genieten van een Brasilian Macho cocktail. De tongen zullen nu al wat losser zijn en alle zenuwen zijn vergeten. Het gaat alleen nog om samen plezier maken!

Als jullie vervolgens nog op stap willen, dan kunnen jullie een leuke show bijwonen bij de Stopera en als jullie daarna nog niet moe zijn, gezellig swingen op Just the Way You Are van Billy Joel in Paradiso.

Wie weet komen jullie daarna zelf nog op leuke dingen die jullie samen kunnen doen.