Vrouw zoekt man

Vrouw zoekt man, man zoekt vrouw. Dit is de traditionele oproep van mensen op zoek naar een partner in contactadvertenties. Ben jij op zoek naar een leuke date of zelfs een vaste partner, neem dan een kijkje in de lijst van datingstites die wij voor je hebben samengesteld.

De aanmelding voor deze sites is gratis, dus waag die stap en schrijf je in bij een of meerdere van onderstaande datingsites.

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Vrouw zoekt man en man zoekt vrouw

Voor de komst van het internet was dit de titel van menigeen contact advertentie in de (locale) krant. Daar betaalde je nog per letter en spatie, dus schreef je maar in (vaak onbegrijpelijke) afkortingen zoals:  vr. 48jr zkt ong. man 48-54 br.hr. brildr. vr.romant. afsp.

Daarnaast had je niet de mogelijkheid om een foto van jezelf te plaatsen, waardoor je pas relatief laat erachter kwam hoe je potentiële date er uit zag. Al is het elkaar herkennen aan een rode anjer in het knoopsgat best wel romantisch… Misschien dat dit onderdeel weer ingevoerd kan worden?

Vrouw zoekt man bestaat nog steeds

Maar dan in een nieuw jasje gestoken. Met de komst van datingsites is dit allemaal stukken makkelijker geworden. Je kunt je advertentie zo plaatsen zodat mensen uit heel Nederland en zelfs andere landen deze te zien krijgen. Je kunt een foto plaatsen en je zoekwensen op een efficiënte en duidelijke manier aangeven en zelfs filteren hierop, zodat je alleen contact krijgt met mensen die binnen je zoekprofiel passen. Vroeger had je pech als er alleen blondharige, 50 jarige mannen van 154 cm op je contactadvertentie reageerden terwijl je eigenlijk op zoek was naar een 25 jarige met bruin haar en ten minste 180 cm lang. Op datingsites kun je ze zelf zoeken en direct contacteren.

Nederland telt 2,8 miljoen alleenstaanden een groot deel daarvan is single en staat inmiddels ingeschreven op datingsites.

Dus schrijf je eigen “vrouw zoekt man” of “man zoekt vrouw” op een van bovenstaande datingsites en vind zo de perfecte persoon voor jou!

Onderwerpen die u kunnen interesseren: