Stel zoekt man

Stel zoekt man. Stellen en mannen die bi of hetero zijn kunnen elkaar leren kennen via online contactadvertenties of dating sites. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van datingsites die het best passen bij stellen die zoeken naar mannen en andersom.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkdenkende mensen kennen voor een lekker triootje

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Zijn jullie als stel op zoek naar een lekkere man voor een triootje, spreek dan goed met elkaar af wat voor man jullie precies zoeken (leeftijd, uiterlijk, woonplaats, etc.). Spreek ook onder elkaar af hoe ver jullie willen gaan en hoe de aandacht verdeeld zal zijn. (Bijvoorbeeld, mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet de man bi zijn of hetero, enz.) Als alle afspraken duidelijk staan, dan kunnen jullie een sexy vent gaan zoeken op een van de hierboven geshowde online dating sites. Maak een interessant profiel aan en neem contact op met mannen die jullie bevallen. Bespreek vervolgens ook met potentiële dates wat jullie van plan zijn. Stel, jullie zijn fan van bondage, dan is het belangrijk dat de andere partij dit weet.

Leer elkaar op een relaxte manier kennen

Hebben jullie geschikte man kunnen vinden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken en zo te zien of. Daar kunnen jullie in alle rust en gezelligheid kijken of het klikt tussen jullie en de door jullie gekozen man. Klikt het, dan kan het flirten beginnen, hiermee laten jullie de spanning langzaam stijgen. Kunnen jullie niet meer van elkaar afblijven? Dan wordt het tijd om een intiemer plekje op te zoeken.

Zorg voor een goede ambiance voordat jullie plezier begint

Als jullie hebben besloten om jullie stoute gast thuis te verwennen, dan kunnen jullie een fijne sfeer creëren door bijvoorbeeld lekkere, opzwepende of juist lome sexy muziek op te zetten. Houden jullie van seksspeeltjes, dan kunnen jullie deze van te voren al klaarleggen zodat ze binnen handbereik liggen. Het beste is om, voor de veiligheid van jullie allen, om te allen tijde condooms te gebruiken en zo SOA's en zwangerschappen te voorkomen.

Heel veel succes met het vinden van een lekkere man en veel speelplezier met jullie triootje!

 

 

Onderwerpen die u kunnen interesseren: