Stel zoekt man in Tilburg

Stel zoekt man in Tilburg. Stellen en mannen die bi of hetero zijn kunnen elkaar leren kennen via online contactadvertentie sites of dating sites. Wij hebben een lijst gemaakt van casual online dating sites die het best passen bij stellen die op zoek zijn naar mannen in Tilburg en vice versa.

Test het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een gezellige casual date met z'n drietjes

8.000 leden in Tilburg *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

7.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

7.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

3.000 leden in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

5.000 leden in Tilburg *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden we ons voor

Zijn jullie als stel op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor persoon geschikt is voor jullie beiden (bijvoorbeeld op gebied van leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je wilt gaan en hoeveel attentie ieder krijgt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als alle afspraken staan gaan jullie op zoek bij een van de hierboven beschreven datingsites. Daar kunnen jullie je profiel invullen op zoek naar een passende kerel voor jullie triootje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een geschikte man kunnen vinden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Brasilian Macho cocktail of vin de rosette) en zo te kijken of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Tilburg waar jullie heen kunnen gaan: Het Wapen Van Tilburg (Spoorlaan 362), of BB Tilburg (Tivolistraat 22).

Maak een prettige sfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een erotische sfeer maken door bijvoorbeeld passende muziek op te zetten, zoals Bubbly-Colby Caillat of
Higher and Higher van Jacky Wilson. Houden jullie van speeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld gesels klaargelegd worden. Aangeraden wordt om (vrouwen)condooms te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Pleasuremax of Condomi XXL condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel speelplezier met jullie triootje!