Stel zoekt man in Groningen

Stel zoekt man in Groningen. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar ontmoeten via online contactadvertentie sites of online dating sites. Wij hebben een reeks gemaakt van datingsites die het best passen bij stellen die op zoek zijn naar mannen in Groningen en andersom.

Test het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een leuke date met z'n drietjes

7.000 leden in Groningen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

7.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

6.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

3.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

4.000 leden in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een hete vent ontmoet, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Champagne Cocktail cocktail of vin de pomerol) en zo te kijken of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Groningen waar jullie heen kunnen gaan: het Hampshire Hotel - Plaza Groningen (Laan Corpus den Hoorn 300), of Hotel Schimmelpenninck Huys (Oosterstraat 53).

Maak een fijne ambiance

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een prettige ambiance creëren door bijvoorbeeld sexy muziek op te zetten, zoals It's Alright-Huey Lewis and The News of
Zelfs Je Naam is Mooi van Henk Westbroek. Houden jullie van seks toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld mondknevels klaargelegd worden. Aangeraden wordt om een (vrouwen)condoom te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Fiesta of Condomi Ultra Thin condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel speelplezier met jullie triootje!