Stel zoekt man in Den Bosch

Stel zoekt man in Den Bosch. Stellen en mannen die bi of hetero zijn kunnen elkaar leren kennen via online contactadvertenties of casual datingsites. Wij hebben hieronder een lijst verzameld van datingsites die het best passen bij stelletjes die zoeken naar mannen in Den Bosch en vice versa.

Test het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een gezellig afspraakje

5.000 leden in Den Bosch *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Den Bosch *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

5.000 leden in Den Bosch *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

5.000 leden in Den Bosch *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

2.000 leden in Den Bosch *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

3.000 leden in Den Bosch *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Zijn jullie met z'n tweeën op zoek naar een man, bespreek dan met z'n tweeën naar wat voor man goed bij jullie beiden past (bijvoorbeeld op gebied van leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je wilt gaan en hoe de aandacht verdeeld zal zijn. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie het overal mee eens zijn kunnen jullie gaan zoeken bij een van de eerder beschreven datingsites. Daar vullen jullie jullie profiel in en gaan op zoek naar een sexy vent voor jullie opwindende avondje.

Klikt het?

Hebben jullie een geschikte vent ontmoet, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Comfort Manhattan cocktail of vin de rasteau) en zo na te gaan of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in Den Bosch waar jullie heen kunnen gaan: bb Tussen gracht en Sintjan (Kanaalstraat 34), of Bed Breakfast De Bossche Beul (Molenstraat 31).

Maak een erotische ambiance

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een hete ambiance scheppen door bijvoorbeeld sfeervolle muziek op te zetten, zoals Feel Like Makin' Love-Roberta Flack of
Make You Feel My Love van Adele. Houden jullie van speeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld mondknevels klaargelegd worden. Wij raden aan om (vrouwen)condooms te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschappen te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Topsafe of Condomi XXL condoom.

Nu jullie! Lekker veel speelplezier met jullie triootje!