Stel zoekt man in Arnhem

Stel zoekt man in Arnhem. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar vinden via online contactadvertentie sites of casual online dating sites. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van casual dating sites die het best passen bij stelletjes die op zoek zijn naar mannen in Arnhem en andersom.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkdenkende leden kennen voor een leuk afspraakje

5.000 leden in Arnhem *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

5.000 leden in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

5.000 leden in Arnhem *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

2.000 leden in Arnhem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

3.000 leden in Arnhem *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Zijn jullie saampjes op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor persoon goed bij jullie beiden past (bijvoorbeeld op gebied van leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoeveel aandacht iedereen krijgt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als alle afspraken staan kunnen jullie gaan zoeken bij een van de hierboven beschreven datingsites. Daar vullen jullie je profiel in en gaan op zoek naar een passende man voor jullie triootje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een leuke kerel leren kennen, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Cachaca Tonic cocktail of vin de romanée-conti) en zo te zien of het klikt tussen jullie. Vervolgens kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Arnhem waar jullie heen kunnen gaan: Hotel Arnhem Centraal (Willemsplein 18), of Hotel Old Dutch (Stationsplein 8).

Schep een hete atmosfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een goede sfeer creëren door bijvoorbeeld sensuele muziek op te zetten, zoals It's Alright-Huey Lewis and The News of
The Closer I Get To You van Roberta Flack Donny Hathaway. Houden jullie van speeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld zweepjes klaargelegd worden. Aangeraden wordt om een (vrouwen)condoom te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhoeden. Bijvoorbeeld een Durex Feeling Ultra of Condomi Ultra Thin condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel plezier!