Stel zoekt man in Haarlem

Stel zoekt man in Haarlem. Via online contactadvertentie sites of dating sites kunnen stellen en mannen die bi of hetero zijn elkaar ontmoeten. Wij hebben hieronder een samenstelling geselecteerd van casual dating sites die het best passen bij stelletjes die op zoek zijn naar mannen in Haarlem en vice versa.

Test het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een spannende casual date met z'n drieën

6.000 leden in Haarlem *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

5.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

5.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

2.000 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

3.000 leden in Haarlem *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden we ons voor

Zijn jullie een stel op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor persoon geschikt is voor jullie beiden (leeftijd, uiterlijk, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je gaat en hoeveel aandacht ieder ontvangt. (Mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek op een van de hierboven beschreven online dating sites. Daar kunnen jullie jullie profiel invullen op zoek naar een sexy vent voor jullie triootje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een geschikte vent leren kennen, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Planter's Punch cocktail of vin de romanée-conti) en zo te zien of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in Haarlem waar jullie heen kunnen gaan: Hotel Carillon (Grote Markt 27), of Hotel Die Raeckse (Raaks 1-3).

Maak een opwindende sfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een prettige atmosfeer scheppen door bijvoorbeeld lekkere muziek op te zetten, zoals At Last-Etta James of
The Closer I Get To You van Roberta Flack Donny Hathaway. Houden jullie van seks toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld kuisheidsgordels klaargelegd worden. Aangeraden is om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Fetherlite of Condomi Ultra Thin condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel speelplezier met jullie triootje!