Stel zoekt man in Deventer

Stel zoekt man in Deventer. Via online contactadvertentie sites of casual dating sites kunnen stellen en hetero of bi-mannen elkaar vinden. Wij hebben hieronder een collectie verzameld van datingsites die het meest geschikt zijn voor stellen die op zoek zijn naar mannen in Deventer en andersom.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een intiem triootje

4.000 leden in Deventer *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Deventer *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden wij ons voor

Ben je als stel op zoek naar een man, bespreek dan met z'n tweeën naar wat voor persoon goed bij jullie beiden past (leeftijd, uiterlijk, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je wilt gaan en hoeveel aandacht iedereen ontvangt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie het overal mee eens zijn gaan jullie op zoek op een van de boven beschreven datingsites. Daar vullen jullie je profiel in en gaan lekker zoeken naar een passende kerel voor jullie opwindende avondje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een lekkere man ontmoet, ga dan eerst met z'n drietjes ergens wat drinken (bijvoorbeeld een Napoleon cocktail of vin de saint-amour) en zo te zien of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in Deventer waar jullie heen kunnen gaan: Deventer Bed and Breakfast (Binnensingel 44), of Hotel Royal (Brink 94).

Maak een hete atmosfeer

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een erotische atmosfeer creëren door bijvoorbeeld sensuele muziek op te zetten, zoals Love's In Need of Love Today---Stevie Wonder of
Daar Gaat Ze van Clouseau. Houden jullie van seks toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld geishaballen klaargelegd worden. Aangeraden wordt om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhoeden. Bijvoorbeeld een Durex Pleasuremax Warming of Condomi Ultra Thin condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel speelplezier met z'n drieën!