Stel zoekt man in Gouda

Stel zoekt man in Gouda. Op online contactadvertentie sites of datingsites kunnen stellen en mannen die bi of hetero zijn elkaar ontmoeten. Wij hebben hieronder een reeks geselecteerd van dating sites die het meest geschikt zijn voor stelletjes die zoeken naar mannen in Gouda en vice versa.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een spannend rendez-vous

3.000 leden in Gouda *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Gouda *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Gouda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Gouda *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Ben je als stel op zoek naar een man, bespreek dan met z'n tweeën naar wat voor persoon geschikt is voor jullie beiden (bijvoorbeeld op gebied van leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je wilt gaan en hoeveel aandacht iedereen ontvangt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek op een van de eerder genoemde dating sites. Vul daar jullie profiel in en ga lekker zoeken naar een hete kerel voor jullie intieme avond.

Klikt het?

Hebben jullie een lekkere vent kunnen vinden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Latin Lover cocktail of vin de romanée-conti) en zo te kijken of het klikt tussen jullie. Vervolgens kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in Gouda waar jullie heen kunnen gaan: BB Aan de Gouwe (Lage Gouwe 114), of Best Western Plus City Hotel (Hoge Gouwe 201).

Creëer een erotische sfeer

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een goede atmosfeer maken door bijvoorbeeld passende muziek op te zetten, zoals Can You Feel The Love Tonight-Elton John of
Wonderful Tonight van Eric Clapton. Houden jullie van speeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld Chinese balletjes klaargelegd worden. Wij raden aan om een (vrouwen)condoom te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te voorkomen. Bijvoorbeeld een Durex Fiesta of Condomi Ultra Thin condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel plezier met jullie triootje!