Stel zoekt man in s-Hertogenbosch

Stel zoekt man in s-Hertogenbosch. Via online contactadvertentie sites of datingsites kunnen stellen en mannen die bi of hetero zijn elkaar ontmoeten. Wij hebben een collectie verzameld van online datingsites die het best passen bij stellen die zoeken naar mannen in s-Hertogenbosch en andersom.

Probeer het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een leuk triootje

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

5.000 leden in s-Hertogenbosch *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

2.000 leden in s-Hertogenbosch *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

3.000 leden in s-Hertogenbosch *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Ben je als stel op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor man je op zoek bent (leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je gaat en hoe de aandacht verdeeld zal worden. (Mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek op een van de boven genoemde online datingsites. Maak daar jullie profiel aan en ga op zoek naar een passende vent voor jullie triootje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een sexy kerel ontmoet, ga dan eerst met z'n drietjes ergens wat drinken (bijvoorbeeld een Black Russian cocktail of vin de pouilly-fumé) en zo na te gaan of het klikt. Vervolgens kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van s-Hertogenbosch waar jullie heen kunnen gaan: BB CubaCasa (Buitenhaven 4), of Hotel All-In (Gasselstraat 1).

Schep een fijne ambiance

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een hete sfeer creëren door bijvoorbeeld sexy muziek op te zetten, zoals Collide-Howie Day of
Make You Feel My Love van Adele. Houden jullie van seks toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld kuisheidsgordels klaargelegd worden. Aangeraden is om een (vrouwen)condoom te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschappen te voorkomen. Bijvoorbeeld een Durex Topsafe of Condomi Strawberry condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel plezier!