Stel zoekt man in Helmond

Stel zoekt man in Helmond. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar ontmoeten via online contactadvertenties of casual dating sites. Wij hebben een lijst verzameld van casual datingsites die het meest geschikt zijn voor stelletjes die zoeken naar mannen in Helmond en vice versa.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkdenkende leden kennen voor een gezellig rendez-vous

3.000 leden in Helmond *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Helmond *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Helmond *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Helmond *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden we ons voor

Zijn jullie met z'n tweeën op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor persoon goed bij jullie beiden past (leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoe de aandacht verdeeld zal zijn. (Mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek bij een van de hierboven beschreven dating sites. Maak daar jullie profiel aan en ga op zoek naar een passende vent voor jullie opwindende avondje.

Klikt het?

Hebben jullie een sexy man ontmoet, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Thai Cocktail Sling cocktail of vin de patrimonio) en zo te kijken of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Helmond waar jullie heen kunnen gaan: Grand Brasserie Rubenshof (Steenweg 1), of Hotel Restaurant Saint Lambert (Markt 2).

Schep een hete atmosfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een fijne sfeer creëren door bijvoorbeeld toepasselijke muziek op te zetten, zoals Can You Feel The Love Tonight-Elton John of
Zelfs Je Naam is Mooi van Henk Westbroek. Houden jullie van sex toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld geishaballen klaargelegd worden. Wij raden aan om (vrouwen)condooms te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Comfort XL of Condomi Strawberry condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel speelplezier!