Stel zoekt man in Leeuwarden

Stel zoekt man in Leeuwarden. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar leren kennen met online contactadvertenties of online datingsites. Wij hebben hieronder een lijst gemaakt van dating sites die het best passen bij stellen die op zoek zijn naar mannen in Leeuwarden en vice versa.

Test het zelf eens uit en ontmoet gelijkdenkende mensen voor een intieme casual date met z'n drieën

3.000 leden in Leeuwarden *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

4.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden we ons voor

Ben je een stel op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor man je op zoek bent (bijvoorbeeld op gebied van leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je gaat en hoe de aandacht verdeeld zal zijn. (Mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie het overal mee eens zijn kunnen jullie gaan zoeken bij een van de boven genoemde dating sites. Maak daar jullie profiel aan en ga op zoek naar een sexy vent voor jullie spannende avondje.

Klikt het?

Hebben jullie een opwindende kerel kunnen vinden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Cachaca Tonic cocktail of vin de pommard) en zo te kijken of het klikt tussen jullie. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Leeuwarden waar jullie heen kunnen gaan: Bed Breakfast de ferver (Camstraburen 31), of Van Sminia Huys (Tweebaksmarkt 36).

Maak een goede sfeer

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een opwindende sfeer maken door bijvoorbeeld sfeervolle muziek op te zetten, zoals I'll Be There-Jackson 5 of
Daar Gaat Ze van Clouseau. Houden jullie van seks toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld geishaballen klaargelegd worden. Aangeraden is om een (vrouwen)condoom te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschappen te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Avanti Ultima of Condomi Fruit Colour condoom.

Nu jullie! Veel plezier!