Stel zoekt man in Dordrecht

Stel zoekt man in Dordrecht. Op online contactadvertenties of casual online datingsites kunnen stellen en mannen die bi of hetero zijn elkaar vinden. Wij hebben een selectie geselecteerd van online datingsites die het meest geschikt zijn voor stellen die zoeken naar mannen in Dordrecht en andersom.

Test het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een spannende casual date met z'n drieën

5.000 leden in Dordrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

4.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

4.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

2.000 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

3.000 leden in Dordrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Ben je als stel op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor persoon goed bij jullie beiden past (leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoe de aandacht verdeeld zal worden. (Mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als alle afspraken staan gaan jullie op zoek bij een van de eerder genoemde datingsites. Daar vullen jullie je profiel in en gaan lekker zoeken naar een hete vent voor jullie opwindende avondje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een geschikte vent gevonden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Margarita cocktail of vin de vosne-romanée) en zo te zien of het klikt tussen jullie. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Dordrecht waar jullie heen kunnen gaan: Villa Augustus (Oranjelaan 7), of Blom aan de Gracht (Grotekerksbuurt 46-48).

Maak een prettige sfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een opwindende atmosfeer creëren door bijvoorbeeld lekkere muziek op te zetten, zoals Come Away With Me-Norah Jones of
Zij Gelooft in Mij van André Hazes. Houden jullie van seksspeeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld handboeien klaargelegd worden. Aangeraden is om (vrouwen)condooms te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Pleasuremax of Condomi Max.Love condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel speelplezier met z'n drietjes!