Stel zoekt man in Venlo

Stel zoekt man in Venlo. Stellen en mannen die bi of hetero zijn kunnen elkaar vinden met online contactadvertenties of casual online datingsites. Wij hebben hieronder een reeks gemaakt van dating sites die het meest geschikt zijn voor stellen die zoeken naar mannen in Venlo en vice versa.

Test het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een interessant triootje

4.000 leden in Venlo *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Venlo *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Ben je een stel op zoek naar een man, bespreek dan met z'n tweeën naar wat voor persoon je op zoek bent (leeftijd, uiterlijk, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoe de aandacht verdeeld zal zijn. (Mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken kunnen jullie gaan zoeken bij een van de eerder genoemde dating sites. Daar vullen jullie je profiel in en gaan lekker zoeken naar een hete kerel voor jullie triootje.

Klikt het?

Hebben jullie een opwindende vent gevonden, ga dan eerst met z'n drietjes ergens wat drinken (bijvoorbeeld een Whiskey Sour cocktail of vin de saint-péray) en zo te kijken of het klikt tussen jullie. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Venlo waar jullie heen kunnen gaan: Hotel American (Keulsepoort 14?), of Hotel Puur (Parade 7A).

Creëer een hete atmosfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een erotische atmosfeer scheppen door bijvoorbeeld lekkere muziek op te zetten, zoals If I Ain't Got You-Alicia Keyes of
Smoorverliefd van Doe Maar. Houden jullie van sex toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld vibrators klaargelegd worden. Wij raden aan om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Sensation of Condomi Max.Love condoom.

Nu jullie! Lekker veel speelplezier met jullie triootje!