Stel zoekt man in Hengelo

Stel zoekt man in Hengelo. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar ontmoeten met online contactadvertenties of casual online dating sites. Wij hebben een reeks verzameld van casual online datingsites die het best passen bij stellen die zoeken naar mannen in Hengelo en andersom.

Probeer het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een intieme casual date met z'n drietjes

3.000 leden in Hengelo *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Hengelo *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Hengelo *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Hengelo *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Hengelo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Hengelo *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden wij ons voor

Ben je een stel op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor persoon goed bij jullie beiden past (leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoe de aandacht verdeeld zal worden. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek op een van de eerder genoemde dating sites. Vul daar jullie profiel in en ga op zoek naar een passende vent voor jullie triootje.

Klikt het?

Hebben jullie een leuke kerel ontmoet, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Cherry Kitch cocktail of vin de sainte-croix-du-mont) en zo te kijken of het klikt tussen jullie. Vervolgens kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Hengelo waar jullie heen kunnen gaan: Hampshire City Hotel (B.P. Hofstedestraat 50), of Hotel Stravinsky (Burgemeester Jansenplein 20).

Creëer een fijne atmosfeer

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een erotische atmosfeer scheppen door bijvoorbeeld lekkere muziek op te zetten, zoals Into the Mystic-Van Morrison of
Your Song van Elton John. Houden jullie van seksspeeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld tepelklemmen klaargelegd worden. Aangeraden is om een (vrouwen)condoom te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhoeden. Bijvoorbeeld een Durex Pleasurepack of Condomi XXL condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel plezier!