Stel zoekt man in Schiedam

Stel zoekt man in Schiedam. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar ontmoeten met online contactadvertentie sites of casual online dating sites. Wij hebben hieronder een lijst geselecteerd van casual datingsites die het meest geschikt zijn voor stellen die zoeken naar mannen in Schiedam en andersom.

Probeer het zelf eens uit en leer gelijkgestemden kennen voor een interessant afspraakje

3.000 leden in Schiedam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

3.000 leden in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Schiedam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Schiedam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Schiedam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: voorbereiding

Zijn jullie met z'n tweetjes op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor persoon goed bij jullie beiden past (leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je kunt gaan en hoeveel aandacht iedereen krijgt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken gaan jullie op zoek op een van de eerder genoemde dating sites. Daar kunnen jullie je profiel invullen lekker zoeken naar een geschikte man voor jullie triootje.

Klikt het?

Hebben jullie een opwindende vent leren kennen, ga dan eerst met z'n drietjes ergens wat drinken (bijvoorbeeld een Honolulu Juicer cocktail of vin de saint-chinian) en zo te kijken of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Schiedam waar jullie heen kunnen gaan: The Windmill (Vlaardingerdijk 1), of Novotel Rotterdam Schiedam (Hargalaan 2).

Creëer een erotische ambiance

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een prettige atmosfeer creëren door bijvoorbeeld sexy muziek op te zetten, zoals Don't know Why-Norah Jones of
Just the Way You Are van Billy Joel. Houden jullie van speeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld kuisheidsgordels klaargelegd worden. Wij raden aan om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschap te voorkomen. Bijvoorbeeld een Durex Fetherlite of Condomi XXL condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel plezier!