Stel zoekt man in Delft

Stel zoekt man in Delft. Stellen en mannen die bi of hetero zijn kunnen elkaar leren kennen via online contactadvertentie sites of casual online datingsites. Wij hebben hieronder een selectie geselecteerd van datingsites die het meest geschikt zijn voor stellen die zoeken naar mannen in Delft en andersom.

Probeer het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een gezellige seksdate met z'n drieën

4.000 leden in Delft *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

3.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

3.000 leden in Delft *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

1.000 leden in Delft *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

2.000 leden in Delft *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: voorbereiding

Ben je een stel op zoek naar een man, bespreek dan samen naar wat voor persoon geschikt is voor jullie beiden (bijvoorbeeld op gebied van leeftijd, uiterlijke kenmerken, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je gaat en hoe de aandacht verdeeld zal worden. (Mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als alle afspraken staan gaan jullie op zoek op een van de eerder beschreven dating sites. Daar vullen jullie je profiel in en gaan op zoek naar een hete man voor jullie triootje.

Kijken of het klikt

Hebben jullie een lekkere vent gevonden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Plantation Punch cocktail of vin de sancerre) en zo na te gaan of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Delft waar jullie heen kunnen gaan: Hotel Leeuwenbrug (Koornmarkt 16), of Hotel Coen Delft (Coenderstraat 47).

Creëer een prettige ambiance

Als jullie hebben besloten, dan kunnen jullie een hete atmosfeer creëren door bijvoorbeeld passende muziek op te zetten, zoals Let Her Go---Passenger of
Your Song van Elton John. Houden jullie van sex toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld Chinese balletjes klaargelegd worden. Aangeraden wordt om een (vrouwen)condoom te gebruiken om SOA's en zwangerschap te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Performa of Condomi Ultra Thin condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel speelplezier!