Stel zoekt man in Maastricht

Stel zoekt man in Maastricht. Op online contactadvertenties of casual online datingsites kunnen stellen en mannen die bi of hetero zijn elkaar ontmoeten. Wij hebben hieronder een lijst verzameld van casual dating sites die het best passen bij stellen die op zoek zijn naar mannen in Maastricht en andersom.

Probeer het zelf eens uit en ontmoet gelijkdenkende leden voor een leuke date met z'n drieën

5.000 leden in Maastricht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

4.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

4.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

2.000 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

3.000 leden in Maastricht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: de voorbereiding

Zijn jullie met z'n tweetjes op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor persoon je op zoek bent (leeftijd, uiterlijk, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je gaat en hoeveel attentie iedereen krijgt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of alleen de partner, moet het een bi-man zijn of hetero, etc.)

Als jullie alles goed hebben afgesproken kunnen jullie gaan zoeken bij een van de boven beschreven datingsites. Vul daar jullie profiel in en ga op zoek naar een hete man voor jullie triootje.

Klikt het?

Hebben jullie een lekkere man gevonden, ga dan eerst met z'n drieën ergens wat drinken (bijvoorbeeld een Comfort Manhattan cocktail of vin de muscat du Cap-Corse) en zo te zien of het klikt tussen jullie. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee te nemen. Hier zijn een paar hotels in de buurt van Maastricht waar jullie heen kunnen gaan: Kruisherenhotel Maastricht (Kruisherengang 19), of Crowne Plaza (Ruiterij 1).

Schep een goede atmosfeer

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een erotische atmosfeer maken door bijvoorbeeld sfeervolle muziek op te zetten, zoals Con te partiro-Andrea, Sarah Brightman of
Your Song van Elton John. Houden jullie van seks toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld penisringen klaargelegd worden. Wij raden aan om een (vrouwen)condoom te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhinderen. Bijvoorbeeld een Durex Pleasurepack of Condomi Nature condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel plezier!