Stel zoekt man in Rotterdam

Stel zoekt man in Rotterdam. Stellen en hetero of bi-mannen kunnen elkaar vinden met online contactadvertentie sites of casual online datingsites. Wij hebben een selectie verzameld van casual dating sites die het meest geschikt zijn voor stellen die op zoek zijn naar mannen in Rotterdam en andersom.

Test het zelf eens uit en ontmoet gelijkgestemden voor een spannend triootje

23.000 leden in Rotterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

23.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

21.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

21.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

9.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

14.000 leden in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Klikt het?

Hebben jullie een geschikte man ontmoet, ga dan eerst met z'n drietjes ergens wat drinken (bijvoorbeeld een Batida de Mel cocktail of vin de touraine-noble-joué) en zo te zien of het klikt. Daarna kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in Rotterdam waar jullie heen kunnen gaan: Hotel New York (Koninginnenhoofd 1), of het Bilderberg Parkhotel Rotterdam (Westersingel 70).

Schep een opwindende ambiance

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een hete atmosfeer maken door bijvoorbeeld sexy muziek op te zetten, zoals Child Of Mine-Carole King of
Higher and Higher van Jacky Wilson. Houden jullie van sex toys, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld vibrators klaargelegd worden. Wij raden aan om een (vrouwen)condoom te gebruiken om seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschappen te voorkomen. Bijvoorbeeld een Durex Natural of Condomi XXL condoom.

De rest ligt bij jullie. Lekker veel plezier!