Stel zoekt man in Amsterdam

Stel zoekt man in Amsterdam. Via online contactadvertentie sites of dating sites kunnen stellen en hetero of bi-mannen elkaar vinden. Wij hebben een samenstelling geselecteerd van casual online dating sites die het meest geschikt zijn voor stelletjes die op zoek zijn naar mannen in Amsterdam en vice versa.

Test het zelf eens uit en leer gelijkdenkende mensen kennen voor een spannende casual date met z'n drieën

28.000 leden in Amsterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

29.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

26.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

11.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

17.000 leden in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Stel zoekt man: hoe bereiden we ons voor

Ben je een stel op zoek naar een man, bespreek dan onder elkaar naar wat voor man geschikt is voor jullie beiden (leeftijd, voorkomen, woonplaats). Spreek ook onder elkaar af hoe ver je wilt gaan en hoeveel aandacht ieder ontvangt. (Bijvoorbeeld: mogen beide mannen penetreren of enkel de partner, moet moet de man bi zijn of hetero, etc.)

Als alle afspraken staan gaan jullie op zoek bij een van de hierboven genoemde dating sites. Maak daar jullie profiel aan en ga op zoek naar een lekkere kerel voor jullie intieme avond.

Klikt het?

Hebben jullie een leuke kerel kunnen vinden, spreek dan eerst even af om ergens wat te gaan drinken (bijvoorbeeld een Sparkling Gold cocktail of vin de pouilly-sur-loire) en zo te zien of het klikt. Vervolgens kunnen jullie altijd nog beslissen om hem mee naar huis of naar een hotel te nemen. Hier zijn een paar hotels in Amsterdam waar jullie heen kunnen gaan: het American Hotel (Leidsekade 97), of Hotel Plantage (Plantage Kerklaan 25).

Maak een fijne ambiance

Hebben jullie besloten om de avond bij jullie thuis verder door te brengen, dan kunnen jullie een erotische sfeer creëren door bijvoorbeeld sfeervolle muziek op te zetten, zoals I Hope You Dance-Lee Ann Womack of
And I Love Her van de Beatles. Houden jullie van seksspeeltjes, dan kunnen van te voren ook al bijvoorbeeld buttplugs klaargelegd worden. Wij raden aan om (vrouwen)condooms te gebruiken om SOA's en zwangerschappen te verhoeden. Bijvoorbeeld een Durex Fetherlite of Condomi XXL condoom.

De rest ligt bij jullie. Veel plezier met z'n drieën!