Vreemdgaan

Niet iedereen heeft een standaardrelatie. Open relaties en polyamorie (mensen met meerdere levenspartners) worden steeds meer geaccepteerd. Bij sommige stellen klikt het heel goed op geestelijk niveau, maar past men op lichamelijk gebied (of qua seksuele voorkeuren) niet goed bij elkaar. Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen willen vreemdgaan. Ben jij ook op zoek naar aantrekkelijke en leuke mensen om mee vreemd te gaan, dan kun je hieronder een lijst vinden van goede casual dating, seksdating en vreemdgaan sites, die door Dating-Experts.nl is samengesteld.

Probeer ze uit en zie welke site het best bij je past.

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

Je eerste keer vreemdgaan

Je hebt iemand op de datingsite ontmoet met wie je kunt vreemdgaan. Wat je nu moet doen is een spannende date te organiseren.

De definitie van vreemdgaan volgens de Dikke van Dale:

vreemd·gaan (ging vreemd, is vreemdgegaan) 1. seks hebben met een ander dan de vaste partner

Het klinkt zo eenvoudig en onschuldig… Maar hoe bereik je dit zonder (ongewenste) kleerscheuren? Hier zijn een paar tips die je eventueel verder kunnen helpen.

Zorg voor een goede locatie

Spreek op een plaats af waar jullie je beiden op je gemak voelen. Bijvoorbeeld een gezellig café, een goed restaurant, of een leuke bar. Zorg ervoor dat jullie op een plek afspreken waar jullie je beiden op jullie gemak voelen. De meest voorkomende plaats is een knus café, restaurant of een coole bar. Het is belangrijk dat bij het eerste deel van jullie date, jullie omringd zijn door andere mensen en dat jullie op neutraal gebied zijn. Het klinkt misschien wat streng en onspontaan, maar het scheelt veel ongemak en maakt de situatie veiliger als de date niet goed blijkt te gaan. Ook biedt dit jullie de kans om jullie zenuwen wat te kalmeren, vooral als de sfeer op jullie locatie goed is.

Neem de tijd

Over het algemeen kijk je eerst even of het klikt voordat je besluit samen het bed in te duiken. Je kunt wat gaan drinken, of juist samen iets ondernemen. Dan heb je een gespreksonderwerp en heb je ook nog eens een goede reden om elkaar ‘onschuldig’ aan te raken. Zo kan jullie date al wat opwarmen. Hier zijn een aantal dingen die jullie samen kunnen doen: een filmpje pakken (donker en knus, de perfecte plek om ongestoord te knuffelen), naar de kermis gaan (voor die extra stoot adrenaline en een goede reden om elkaar stevig vast te pakken), een museum of galerie bezichtigen (omhels haar van achteren terwijl ze een kunstwerk bekijkt en fluister opwindende dingen in haar oor), aan tafel van een chic restaurant zitten (voetjevrijen, het ultieme voorspel). Dit is het moment van je date waarop je je hele creativiteit kunt botvieren en tegelijkertijd de seksuele spanning kunt opschroeven.

Hotel + hitsig stel = knallende seks!

Hotelkamers en seks zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ga daarom, als jullie verder willen gaan, naar een hotel. Het is neutraal gebied en geeft zo nodig een gemakkelijke exit en zorgt voor weinig gedoe de volgende ochtend.

Gedragstips

Op casual dates kun je jezelf van je meest sexy kant laten zien. Kruip in de huid van James Bond, Christian Gray, Anastasia Steele, of Cat woman en flirt er op los! Dit is de kans om jouw meest opwindende fantasieën uit te laten komen.

Wees daarnaast debonair, charmant, sexy en flirt veel. Vermijd vulgariteiten (behalve als jullie dat duidelijk van te voren hebben afgesproken) en ongewenste, overenthousiaste intimiteiten. Let op signalen van je date en houd rekening met zijn of haar wensen. Zowel jij als je date hebben het recht om te allen tijde “nee” te zeggen en jullie afspraakje te beëindigen.

Trek je stoute schoenen aan en maak er een opwindende date van!

 

Onderwerpen die u kunnen interesseren: