Chatten met vreemden

Wil je graag iemand buiten je directe omgeving leren kennen en chatten met vreemden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dating-Experts.nl hebben een lijst met datingsites voor je samengesteld waarop je mensen kunt vinden, die net als jij, graag willen chatten met vreemden.

Meld je gratis bij een of meerdere van onderstaande sites aan en beleef veel plezier met chatten!

9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

8
  (Algemene beoordeling)45%55%
Samenvatting: Victoria Milan is terecht een van de meest populaire datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. De site is 100% anoniem en perfect voor onschuldige webflirts, onenightstands of zelfs een langdurige affaire.

8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Waarom chatten met vreemden?

Chatten met vreemden is ideaal als je op zoek bent naar nieuwe mensen om kennis mee te maken. Normaalgesproken bestaan de mensen in je directe omgeving uit familieleden, collega’s, schoolkameraden, of mensen die je in de kroeg of op de club hebt leren kennen. Over het algemeen is de radius waarbinnen zich deze personen bevinden redelijk klein: in je directe omgeving, buurt of woonplaats.

Met de komst van het internet hebben wij de kans gekregen om onze radius flink te vergroten. Je kunt nu met iemand contacten aanknopen die aan de andere kant van het land, nee zelfs aan de andere kant van de wereld woont! En dit ook nog gewoon thuis vanaf je pc of onderweg op je tablet of smartphone…

Het internet heeft ervoor gezorgd dat mensen die geen partners of vrienden in hun directe omgeving kunnen of willen vinden, hun kansen kunnen vergroten om toch vrienden en kandidaten voor een (vaste) relatie te leren kennen. Nederland heeft op het moment bijna 17 miljoen inwoners en de wereldbevolking is al zelfs meer dan 7 miljard. Daartussen moeten toch leuke, lieve, aantrekkelijke en interessante mensen te vinden zijn die goed bij jou passen?

Veiligheid

Uiteraard zitten er ook risico’s verbonden aan het chatten met vreemden. Hieronder vind je informatie over de grootste risico’s en hoe je deze kunt vermijden.

Chatten is over het algemeen anoniem. Deze anonimiteit kan jou helpen, omdat je zo in alle rust de ander kunt leren kennen zonder het risico te lopen dat deze persoon je bijvoorbeeld lastig blijft vallen wanneer blijkt dat je geen interesse hebt. Aan de andere kant kan door deze anonimiteit iedereen dingen doen of zeggen die illegaal zijn en anderen kwetsen. Daarnaast houdt dit ook in dat je nooit 100% zeker kunt zijn of je chatgenoot de waarheid spreekt.

Er zitten mensen op het internet die graag misbruik maken van de naïviteit en goedgelovigheid van anderen. Geef daarom nooit je contact- en/of bankgegevens door aan een chatpartner die je pas kort kent. En bovenal: stuur nooit, maar dan ook nooit geld!

Er zitten namelijk bedriegers (ook wel scammers genoemd) op het internet, die door middel van het aanknopen van contacten of relaties, mensen geld proberen af handig te maken. Breek het contact af zodra je chatpartner over geld begint. Stuur ook nooit sms’jes naar nummers die er niet uit zien als gewone telefoonnummers. Dat zijn verhulde abonnementen waarbij je niet alleen een groot bedrag betaalt voor het sturen van je sms, maar ook voor het ontvangen ervan.

Er zijn echter genoeg mensen die, net als jij, wel serieuze bedoelingen hebben. Als je je maar aan bovengenoemde voorzorgsmaatregelen houdt, kun je zonder problemen beginnen met chatten.

Meld je dus aan bij een of meerdere van bovengenoemde datingsites en geniet van het chatten met vreemden.

Onderwerpen die u kunnen interesseren: